Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülök, Ti engednétek, hogy...

Szülök, Ti engednétek, hogy viperát tartson a a fiatok magatoknál, amikor a barátnőjéhez megy? 17F

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Budapesten utazik át hétvégente, már többször érte atrocitás, de még komolyabb nem , fél ,hogy következően ki fogják rabolni.

15 ezer Ftbe kerül.

[link]

[link]

2015. ápr. 17. 20:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hagynám-e tiltott fegyvernek minősülő tárggyal mászkálni? Nem, kizárt. Akkor nem engedném olyan helyre, ahol ennyire veszélyes mászkálni.
2015. ápr. 18. 09:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi lennék, Budapest mely részein járkál ez a fiú, ha többször érte már atrocitás... Én budapesti vagyok születésem óta, 12 éves korom óta napi 2-3 órát utazom a városon belül, ugyanis külvárosi vagyok (elég rossz környék), és a belvárosba jártam középiskolába (hetediktől), ahogy most egyetemre is. SOHA, ismétlem soha nem ért semmilyen atrocitás, azon kívül, hogy alulkulturált férfiak beszólogattak. Pedig lány vagyok, és nem nézek ki tramplin. 15 éves korom óta járkálok egyedül éjszakánként haza koncertek, vagy más közös beülős esti program után.
2015. ápr. 18. 09:40
 13/18 anonim ***** válasza:
47%
Fiú ismerőseim 90%ának van viperája, szüleik nem tudnak róla. Sajnos több alkalommal kellett már használniuk, általában csak elrettentésre. Szintén Budapest.
2015. ápr. 18. 11:19
 14/18 Kiss Béla04016 válasza:
Szerintem többet érne, ha megtanulna egy olyan verekedési formát, amit szívesen csinálna!
2015. ápr. 18. 13:07
 15/18 anonim ***** válasza:
59%
Kedves 17 éves srác, inkább vegyél egy gázsprayt vagy ha nagyon flancolni akarsz akkor egy gázpisztolyt.(meg váltasd ki az engedélyt) Mivel a vipera közbiztonságra különösen veszélyes eszköz, tilos az utcai viselése. Szóval ha egy ilyen balhé során lesz egy rendőrségi ügy, téged is úgy megbüntetnek mint a huzat. Nem fogja őket érdekelni hogy te csak védekeztél.
2015. ápr. 18. 16:48
 16/18 anonim ***** válasza:

A rendőr válaszoló leírta mit csinálj.

Fogadd meg amit írt, nem beszélt a levegőbe.

a viperát meg felejtsd el

2015. ápr. 20. 12:44
 17/18 anonim ***** válasza:

egész pontosan minimum felfüggesztett

biztos megéri

2015. ápr. 20. 12:47
 18/18 anonim válasza:
A vipera nem illegális, csak közbiztonságra különösen veszélyes eszköz, és közterületen való viselése szabálysértés, ami pénzbírsággal súlytható, de ez egyébként vonatkozik a boxerre, baseball ütőre, gumibotra, nunchakura, tonfára, fejszére, rugós késre, francia késre, továbbá minden 8cm pengehossz feletti késre és még jó pár dologra. Ha egyszer balhéba keveredsz és jogosan véded meg magad, hiába volt jogos, az eszközt elkobozzák, és megbírságolnak érte és az is igaz, hogy egy gyakorlott támadó elveheti az eszközt és rosszabbul járhatsz, mint ha nem lenne nálad.
2015. ápr. 26. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!