Szülök, Ti engednétek, hogy viperát tartson a a fiatok magatoknál, amikor a barátnőjéhez megy? 17F
Sziasztok!
Budapesten utazik át hétvégente, már többször érte atrocitás, de még komolyabb nem , fél ,hogy következően ki fogják rabolni.
15 ezer Ftbe kerül.
A vipera tudtommal illegális.
Inkább egy gázsprayt vennék, az csak kétezer forint, és legális
Esetleg egy kiskést
én is arra gondoltam mnt 2-es..
simán fordítható a saját gazdája ellen is
amúg ymeg úgy tudom vagy kellene hozzá engedély, vagy egyszerűsen büntetendő ennek tartása
vipera illegális, nagyobb lesz a bünti mint ha elveszik a pár ezer forintját.
"Budapesten utazik át hétvégente" én 30 éve lakom Bp-en, még soha nem ért atrocitás... gondolom nem véletlenül találják meg a fiadat, pláne ha rendszeres. egy önvédelmi sport talán hasznosabb lenne hosszútávon
NE VIPERÁT! Illegális, és megütheti vele a bokályát! Kést se ajánlom, én hordtam magamnál, ha többen vannak vagy gyakorlott, simán kiveszi a kezéből. (Velem volt ilyen, szerencsére nem voltam egyedül, és a barátom meg jó 90 kilós dög, és francia boxol, szóval gyorsan megütötte, elejtette a kést és elfutottunk. Na ha egyedül vagyok lehet ezt nem írom le.)
Én is a sprayt javaslom inkább, tényleg jobb, és legális, nem tudják elvenni tőle, és utána azzal durván megsebesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!