Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen gyakran engednetek a...

Milyen gyakran engednetek a 17 eves fiatokat hetvegente el?

Figyelt kérdés
2015. febr. 27. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:

engem heti 3-szor engedtek el pedig lany vagyok....

en voltam az elso szinte az osztalybol aki letette a cigit, dolgozni kezdett, komoly kapcsolata lett 18 evesen, amibol aztan 10 ev utan hazassag es baba lett.

szoval nem drogoztam nem lettem terhes 18 evesen es eleg jo munkam is van :) szoval ne tiltsd hogy elmenjen, amig a jegyei nem romlanak, es a viselkedese/esze a helyen van.

2015. febr. 27. 23:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Hétvégén 3szor is normális. Én is annyiszor mennék ha lehetne.
2015. febr. 28. 00:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a kötelességeit elvégzi, akkor annyiszor amennyiszer szeretne.
2015. febr. 28. 11:56
 4/5 anonim ***** válasza:
sose tiltottak.
2015. febr. 28. 16:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Minden hétvégén mehetek. Most nem voltam két hete sehol szombaton, apum rákérdezett arra, hogy baj van-e, hogy itthon maradok?

Szerintem az egész alapja a bizalom a szülő-gyermek között, és persze nagyban függ a "gyerek" viselkedésétől. Nálunk mondjuk tudják, hogy sosem iszom sokat, nem pasizni járok, és ha esetleg baj lenne, őket hívnám először. És vasárnap reggel mindig az az első dolgom, hogy elmesélem az egész estét. :)

Szerintem sokkal többet ártasz neki azzal, ha nem engeded (mondjuk úgyis elmegy, ha akar), mint azzal, ha engeded.

17L

2015. márc. 1. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!