15 éves lányotoknak engednétek, hogy egy 17 éves fiúval legyen együtt?
Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 08:15
1/13 anonim válasza:
Járást engedném. Együtt alvást nem.
3/13 anonim válasza:
Ha tiltod neki, attól még fognak találkozni, még rosszabb ha nem is tudsz róla.
4/13 anonim válasza:
Határeset, ha rendes a fiú, engedném, Még mindig jobb, mint egy 30 évessel, annak idején az osztályomban csomó 15 éves lánynak volt 30 éves barátja :O
5/13 anonim válasza:
15 vagyok es nekem is 17 eves a baratom. Masfel eve vagyunk egyutt es nem aludtunk meg egyutt es le se fekudtunk. Mondjuk egy par nap es en 16 leszek :)
6/13 anonim válasza:
Ez már nem az én döntésem, hanem a lányomé. Reménykednék benne, hogy az elmúlt 15 évben sikerült olyan értékrendet átadnom neki, hogy amikor meghozza az első önálló döntéseit, nem követ el súlyos baklövéseket, csak apróbbakat, mint mindenki más. N31
7/13 anonim válasza:
Mióta kell engedély arra,hogy kibe lehet a gyerek szerelmes? Ki a párja?! Istenem.
8/13 anonim válasza:
Egyrészt ha nem engeded akkor is együtt lesznek, másrészt miért ne, ez a világ legtermészetsebb dolga.
9/13 anonim válasza:
Igen, de nem aludhatnának együtt. Ja, és az apjával lekáderoztatnám a fiút, nehogy egy újjal is oda merjen nyúlni, ahova nem kéne!
10/13 anonim válasza:
Nekem nem tiltotta meg anno 15 évesen édesanyám, hogy találkozzak 18-19 éves fiúkkal, és szerintem ez így rendjén is volt. Nem csináltam hülyeséget, nem bántam meg semmit, és anya is tudott mindenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!