18 éves lányt meddig engednétek el bulizni?
nem vagyok rossz tanuló, a fontos, érettségi tárgyakból mind ötös, nem iszom magam le a sárga földig de azért szeretek iszogatni, kocsmázni/bározni, szerintem normális értékrenddel rendelkezem, még szűz is vagyok, anyukám egyedül nevel, segítek neki itthon, a ruháim magam vasalom, szoktam takarítani
ti meddig engednétek el? mivel érveljek, hogy maradhassak hajnal egy után?
Szerintem normális választ adott az 1-es.
De mivel nála / vele laksz és az anyukád mindenképp meg kell vele beszélnek hogy meddig maradhatsz bulizni. Attól hogy betöltöttem a 18-at még csak "papír " szerint vagy felnőtt. Anyukád nak még a kicsi lánya vagy. Konkrétan nem tudom mivel ervelhetsz , de mond meg neki hogy elmegyek x helyre a haverokkal ők mondjuk hajnal 2 ig lesznek, ezért maradok addig en is . Fél 3 ra itthon vagyok. :)
Az nem normális válasz, hogy az, hogy 18 éves vagy, azt jelenti, hogy anyukád nem kell, hogy elengedjen, illetve a meghatározott időpontra nem kell hazamenned?
A fentiek tekintetében szerintem teljesen felesleges időpontokat meghatározni, hogy mikorra KELL hazaérni...mivel ilyen nincs. Szerintem elég gáz, hogy ilyen idősen úgy kell érvelned, hogy maradhass hajnali egy után, ami azért egy elég nevetséges időpont, tekintve, hogy ilyenkor az ember lányának már komoly kapcsolata, munkahelye lehet, bérelhet lakást, dolgozhat, stb.
Az egyetlen érv az hogy 18 éves vagy!!!!
Nyugtasd meg hogy,nem csinálsz hülyeséget,és bízhat benned,vigyázol magadra!
Ezekkel érvelj, amit leírtál, nyugtasd meg, hogy épségben hazajutsz hajnalban taxival, valaki érted megy, ott alszol barátnőnél, stb., normális helyre mész, ilyesmik. Beszéljétek meg ő miért nem enged el, miért aggódik.
Az, hogy 18 vagy és odamész ahova akarsz ez igaz részben, erre lehet azt mondani, hogy jó akkor ettől kezdve anyukád nem köteles eltartani sem és lehet elköltözni, meg dolgozni, úgyhogy nem kell feltétlen lázadozni, meg ezzel okoskodni.
engen ennyi idosen mar nem korlatoztak, de nagyon eros volt a bizalom. heti 3-szor alhattam a baratomnal, es akkor altalaban el is mentunk bulizni.
ha a lanyomnak nem lenne baratja, utolso jarmuvel hazarendelnem. ha lenne es ismerem a fiut akkor maradhat tolem reggelig de vagy hazakiseri a fiu vagy aludjon nala a lenyeg h ne maszkaljon egyedul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!