18 éves lányt meddig engednétek el bulizni?
nem vagyok rossz tanuló, a fontos, érettségi tárgyakból mind ötös, nem iszom magam le a sárga földig de azért szeretek iszogatni, kocsmázni/bározni, szerintem normális értékrenddel rendelkezem, még szűz is vagyok, anyukám egyedül nevel, segítek neki itthon, a ruháim magam vasalom, szoktam takarítani
ti meddig engednétek el? mivel érveljek, hogy maradhassak hajnal egy után?
"ha a lanyomnak nem lenne baratja, utolso jarmuvel hazarendelnem. ha lenne es ismerem a fiut akkor maradhat tolem reggelig de vagy hazakiseri a fiu vagy aludjon nala a lenyeg h ne maszkaljon egyedul."
Hát én nem tudom honnan szedtem volna barátot, az utolsó jármű kilenckor eljön. Addigra még a hangulat se indul be, főleg, ha beleszámítom, hogy el is kell érni azt a buszt. Szerintem több értelme van annak, hogy addig maradjon, míg akar, és akkor mikor mind megunják, akkor csoportosan jönnek el a helyről és mennek haza/aludni valakihez, mint annak, hogy kiemled magában a gyerekedet, hogy TE nem maradhatsz, és akkor egyedül kulloghat mondjuk éjfélre haza. Semmivel sem biztonságosabb, mintha éjjel háromkor együtt unják meg. De pl. mi anno sokszor reggel öt körül járunk haza, mikor már világosodott/világos volt, a reggel hatra járó dolgozókkal, a pékségekbe kenyeret szállítókkal meg mindennel már tele volt a város. Mikor időre kellett hazamenni éjfélre mondjuk, akkor meg olyan üres volt, mint a horror filmekben, akkor nem lett volna senki, aki észrevegye, hogy valami történik. Én nem is tudom, hogy ebbe sok szülő bele se gondol?
én megértelek, engem sem engednek, pedig jövő hónapban 18 leszek. Végzős vagyok, jól tanulok, nincs magatartásbeli probléma sem velem. Egyszerűen nem engednek a szüleim és kész. Nem mondhatom azt, hogy elmentem, majd jövök... hogy nézne már ki? Nem akarom, hogy halálra izgulják magukat egész éjszaka, sem azt, hogy ha hazajövök ordítozzanak velem és többet ne bízzanak meg bennem, stb...
Mondd anyukádnak, hogy szeretnél kicsit tovább, maradni, de küldesz neki sms-t óránként, vagy felhívod amikor elindultál, ilyesmi. Ha van rá lehetőség legalább egy darabig ne egyedül menj haza, persze a legjobb, ha hazakísérnek. Ha anyukád annyira aggódik érted, akkor kérd meg, hogy menjen el érted (nem kell pont a helyszínre, lehet egy-két buszmegállóval arrébb, hogy ne legyen ciki...).
Mikor beszéltetek erről utoljára? Lehet, hogy nem is tudja, hogy tovább szeretnél maradni, mert eddig nem szóltál neki.
17L
igen, most vagy fiatal :) ha már családod lesz, vagy csak komoly párkapcsolatod, már nem fogsz tudni úgy bulizni, mint most, szingliként. (ha az vagy, bár gondolom szűzen igen:D)
én bármeddig elmehetek bulizni. most 19/L vagyok, 18 éves korom óta maradok addig ameddig akarok. azelőtt kb félévente 1x maradtam hajnali 5ig bulizni, de nem tudom, elengedtek volna-e többször, én nem akartam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!