Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mennyire engednétek...

Szülők! Mennyire engednétek meg, hogy a fiatok a körmét fesse?

Figyelt kérdés
2015. febr. 6. 14:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
ha rocker, vagy zenész, és a kisujján feketét akar,mert megy a halálfejes kenőjéhez semmi bajom nem lenne vele, sőt szemcerkával is csinálhatna kontúrt, persze nem iskolába
2015. febr. 6. 14:20
 2/13 anonim ***** válasza:
60%
*korfüggő
2015. febr. 6. 14:20
 3/13 A kérdező kommentje:
olyan rockker a srác, 16 éves
2015. febr. 6. 14:22
 4/13 anonim ***** válasza:
56%
Mennyire engedném?-semennyire!
2015. febr. 6. 14:22
 5/13 A kérdező kommentje:
az ő szülei engedik még a bordót is, az én szüleim nem engednék meg a bátyámnak a körömfestést, pedig ő is kifestené
2015. febr. 6. 14:24
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
16 évesen el tudja dönteni egyedül is, hogy ez gáz vagy sem. Rábíznám.
2015. febr. 6. 14:27
 7/13 anonim ***** válasza:
58%

Én rocker lányként kell azt mondjam, nem engedném a hétköznapokra.

Mindenkinek vannak hóbortjai, én is elég formabontóan tudok megjelenni, de csak ha olyan az alkalom.

Most, ha lenne egy rockbandája, és csak a fellépésekre akarná, azt mondanám, miért ne.

De iskolában annyira nem szorgalmaznám

Bár egy 16 éves fiú már tud magának körömlakkot venni, és ki tudja festeni, nem igazán kell hozzá a szülő engedélye, szóval lehet, hogy mindegy lenne :)

2015. febr. 6. 14:28
 8/13 anonim ***** válasza:
65%
Minél jobban tiltod, annál jobban akarja! Kompromisszumokat kell kötni. Suliban, nagyinál ez nem elfogadható. De ah megy pl a haverjaival, vagy koncert, az mehet!Minden kornak megvan a maga dilije!
2015. febr. 6. 14:33
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

első vagyok most miért vagyok lepontozva, mert én megengedném???

egyértelmű, hogy ha felnő és pl igazgató lesz belőle nem lesz fekete a kisujján a körme..

ezzel nem nevelem félre...

a lepontozók valami begyepesedett nagyik?

2015. febr. 6. 14:37
 10/13 anonim ***** válasza:
70%
Engedném.
2015. febr. 6. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!