Ti mivel szoktátok megtréfálni tanáraitokat április
1-én? 16L
Figyelt kérdés
2015. márc. 31. 14:03
1/10 anonim válasza:
Fogkrém a kilincsen. Belülre amikor bejön a tanár és visszazarja az ajtót.
2015. márc. 31. 14:06
2/10 anonim válasza:
Én elég régen voltam 16 éves, de volt pár tréfánk.
Megfordítottuk a padokat székeket (háttal ültünk a tanári asztalnak) olyan volt mint ha megfordítottuk volna a termet.
Tréfás , arc pirongató verset szavaltak a tanárnőnek.
2015. márc. 31. 14:48
3/10 anonim válasza:
leragasztjuk a krétát, megfordítjuk a termet, tavaly termet cseréltünk a másik osztályjal, ellopjuk a telefonját, és egy ciki számot (Add ide a didit- Fekete Pákó) állítunk be csengőhangnak, majd felhívjuk.
13/L
2015. márc. 31. 15:36
4/10 anonim válasza:
Megdobáltuk párizsival.
2015. márc. 31. 16:41
5/10 anonim válasza:
Kilencedikben az ofőnek eljátszottuk, hogy alszunk (padon hanyattfeküdünk és jó hangosan horkoltunk). Egy másik tanárnak meg beadtuk, hogy új osztálytársunk van (egyik stác beöltözött lánynak). És majdnem elhitte!!! :-D
2015. márc. 31. 19:53
6/10 anonim válasza:
Meglincseltük őket.
2015. márc. 31. 19:57
7/10 anonim válasza:
Az ajtó keretét teleragasztottuk szigszalaggal úgy hogy az ajtón keresztbe legyen. (Az ajtó kifele nyílt) A tanár belesétált mikor jött befele.
Fogkrém a kilincsre (rá meg grafitpor hogy ne legyen fehér a fém kilincs)
Mindenki vitt plüssállatot, és amikor bejött a tanár akkor egyszerre megdobtuk azokkal.
Levettük a táblát a falról, és eldugtuk :D
2015. ápr. 1. 11:19
8/10 anonim válasza:
#4 -es : Elég nagy barmok vagytok. Adnék én a pofátokra, hogy tudjátok, mi illik, mi nem ! Azért azzal, hogy ápr. 1. nincs minden megengedve. Remélem, jól megszívatott benneteket utána.
2015. ápr. 10. 10:31
9/10 anonim válasza:
1-es vagyok, és még nekünk akartak beírást (vagy mi volt a neve) adni a fogkrém miatt. :D Na jó én vallásos suliba jártam. Csak április 1 miatt úsztuk meg.
2015. ápr. 10. 10:44
10/10 anonim válasza:
Utolso igen az beirás nálunk a legnagyobb hülyegyerek bement az asztal alá és amikor leült a tanár megfogta a tanár lábát és kiugrott az asztal alol
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!