Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16-20 éves lányok! Mit kértek/...

16-20 éves lányok! Mit kértek/kaptok húsvétra? : )

Figyelt kérdés
2015. márc. 28. 09:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem szokás az ajándékozás, jó csokikat kap mindenki de ennyi.

Én nyugalomra vágyom húsvétkor. Locsolók már 3 éve nem járnak hozzánk, mi felénk már nagyon nem is divat, pedig én szerettem, a barátom fog gyedül meglocsolni csak mert náluk falu helyen még mindig nagyon nagy hagyománya van és mondta hogy megfog locsolni mert mégis csak a barátnője vagyok, de mondta hogy amint letudja ezt reggel eljön hozzám mert ő sem szereti már a locsolkodást, egyedül apja meg nagyapja miatt teszi, amint végeztek nálunk mert ők is jönnek akkor a barátom haza szalad átöltözik és visszajön értem, és ha jó idő van kirándulni megyünk.

2015. márc. 28. 09:32
 2/24 anonim ***** válasza:
45%
Húsvérkor nem szokás semmilyen ajándékot adni!
2015. márc. 28. 09:34
 3/24 anonim ***** válasza:
71%
9 éves korom óta nem ünneplünk húsvétot.
2015. márc. 28. 09:37
 4/24 anonim ***** válasza:
42%

Nálunk meg húsvétkor van ajándékozás, a keresztszülők csakilyenkor vesznek ajándékot, ballagásig, utána már nem.

A lányom idén ballag, ő hasznos dolgokat kért, mert 250 km-re megy albérletbe ősztől. Mivel imádja a teát, tőlünk vízforralót kap, és vásárlási utalványt egy teás boltba :)

2015. márc. 28. 09:43
 5/24 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon olvastam,hogy egy 23! éves lány kapott ajándékot a szüleitől,mamájàtól húsvétra is,karácsonyra is.Biztos vannak még itt ilyen 16-20 évesek többen is,akik kapnak.Az utolsónak köszi a választ,ilyesmikre gondoltam!
2015. márc. 28. 09:50
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy pólót,meg csokit.Keresztanyuméktól utalványt.:)

De nálunk sem szokás az ajándékozás.

2015. márc. 28. 09:50
 7/24 anonim ***** válasza:
57%
Nálunk szerencsére az ünnepek nem az ajándékozásról szólnak. Karácsonykor valami aprósággal készülünk egymásnak (saját kezűleg készített édesség, ruha stb.), de arról még nem is hallottam, hogy húsvétkor "szokás" ajándékozni. Néptáncos lévén a táncos fiúk jönnek ilyenkor locsolódni, régi szokás szerint szekérrel, népviseletben, kölni helyett vödör vízzel. Őket hímessel ajándékozzuk meg. Számomra az ajándékozás csak ekkora helyet foglal el az ünnepben. Jobban belegondolva örülök is, hogy nem vettem/vettük át az új világ, társadalom értékrendjét. 19/L
2015. márc. 28. 09:54
 8/24 anonim ***** válasza:
64%

milyen új világ, társadalom? Az anyukám 62 éves, az ő gyerekkorbán is húsvétkor jártak falun a keresztszülők a gyerekekhez...

Nagyon új, tényleg...

2015. márc. 28. 10:08
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktunk ajándékozni, de mamámtól kaptam egy tízest cipőre Húsvétra szabadkozva. Meg ma jönnek keresztszüleim, tőlük valószínűleg csokit fogok kapni.
2015. márc. 28. 10:22
 10/24 anonim ***** válasza:
68%

Sose kaptam semmit, talán úgy 10 éves koromig egy csokinyuszit. :)

Nem is hiányzik mert ez nem az az ünnep legalábbis errefelé.

2015. márc. 28. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!