12-14 évesek! Mit kértek karácsonyra?
Csak pár apróságot. Van egy MP4-em ahhoz valami színes fülhallgatót. Pár ruhát és ékszert. És egy nagyonjó illatú testápolót.
Szerintem fölösleges, h valaki 12-14 évesen Iphonokat meg okostv-ket kapjon több százezer forintért. Amik kellenek vagy épp megtetszenek ( ruhák, könyvek, DVD-k) azokat úgyis megkapnám évközben is, ez az egész karácsony a legtöbbeknek cs az értelmetlen ajándékvásárlásról szól, pedig nem arról kéne! 13L
Egy kicsit minöségesebb fülhallgatót vagy egy bakancsot (hosszúszárú túrabakancs).
14/L
Már 15 vagyok, de asszem nem baj, hogy válaszolok:
Casio Edifice órát, Éhezők Viadala könyvet, és a Fegyencedzés c. könyvet.
Sok ruhát, Garage store-ból párat, mert szeretem a hip-hop zenét.(DC cuccok...) Brshka-ból egy két pulcsit. Pull&Bear-ból is pár felsőt.
Egy kötött pulcsi. (Fázós vagyok...:) ) Parfüm.
Én magamnak vettem egy régóta kiszemelt fényképezőgépet, így le is tudtam az ajándékot magammal kapcsolatban.
12/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!