14-18 évesek, ti minek örülnétek karácsonyra? cipősdobozba raknék össze csomagot, de olyat szeretnék, aminek örülnének is.
azt is írjátok, le, hogy mit nem szeretnétek (esetleg azt, is hogy kiért nem, csak egyedi ízlés-e, vagy általában a korosztályotok sem örülne).
kézi készítésű dolgoknak örülnétek-e? ha igen, miknek? miknek nem?
ruha, karkötő, nyaklánc, fülbevaló, sminkes cuccok, pénz, ilyesmik..:D
( telefon, tab, laptop stb. bár tudom h ezek drágák és úgyse kapom meg :DD )
amit nem szeretnék: könyvek (utálok olvasni :D ), és ilyen gyerekes dolgok pl baba stb..:D és olyan dolgok amiken látszik hogy már használt..
a készített ajándékoknak is örülök, mindegy hogy mi :D
Én szeretem a praktikus/hasznos de szép dolgokat. Szerintem vehetsz mézes szappant,szép tollat, körömlakkot valami vagány színben, kendőt (bár én nem hordok,de rengetegen imádják és szinte vallás szerűen viselnek sálakat/kendőket)
Szóval én ilyesmiknek örülnék, abban egyetértek az előzővel,hogy a babákat azért hagyd ki. 17/L
Én könyvnek (pl. Szent Johanna Gimi), sminkes cuccoknak, krémeknek, illatszernek bármikor. :) Ezek a mostani vintage ékszerek is hihetetlenül tetszenek. Plüssállat is jöhet, de valódi plüssből, vagyis jó érzés legyen hozzányúlni. Nekem ez alap. Amúgy meg Milka csokinak, cukornak mindig örülök, chipsnek is :DD
Ami szerintem felesleges, azok a dísztárgyak. Minek? Porfogók. Max. akkor, ha nagyon-nagyon szép. Bögre sem kéne, kivéve az objektívbögrét, mert az legalább személyesebb (olyannak veszek, aki szeret fotózni, stb). 14/L
csatlakozom az előttem szólóhoz egy könyvnek én is örülnék de én csak a komolyabb könyveket szeretem:D
én személyesen mindennek örülök!nem vagyok az a fajta mint akinek egy olcsó ajándék az iphon-al kezdődik! az objektiv bögrék meg nagyon jók mivel szeretek fotózni:D
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!