Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12-14 évesek! Mit kértek...

12-14 évesek! Mit kértek karácsonyra?

Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 14:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Könyveket és ékszereket :) 14/L
2013. dec. 17. 15:08
 12/15 anonim ***** válasza:
# 8-as vagyok: Látom lepontoztatok, köszi. Bocsi, hogy édesanyám túlbuzgó, de szeret sok dolgot venni. (Ezek közül csak az órát kértem, de csak mert nem engedte, hogy megvegyem zsebpénzből.)
2013. dec. 17. 17:05
 13/15 anonim ***** válasza:

A könyvet, amit kinéztem magamnak, és anya megsüti a kedvenc sütimet! Szerintem ez tök jó!! :)) Nálunk mindenki egy ajándékot kap, pedig elvileg nem állunk roszul anyagilag! Csak ez így jobb ... A testvéremmel a szüleinknek közösen készítünk ajándékot !! Pedig ő fiú, és idősebb is egy kicsivel!! :)

13 / L

2013. dec. 19. 16:38
 14/15 Kameko-san ***** válasza:
Szüleimtől fejhallgatót és még valami kis meglepetést (gondolom könyvet vagy valami szép kis díszt). Mamától pénzt. Nővéremtől is pénzt (amiből könyvet rendelek, mert ő egyik boltban sem találta meg).
2013. dec. 22. 15:43
 15/15 anonim ***** válasza:
7-es igen még kapok
2013. dec. 22. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!