Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Ti mit kertek husvetra?

Ti mit kertek husvetra?

Figyelt kérdés
Csak azert kerdezem mert nagyon kivancsi vagyok. en 10/L ti mit keretek vagy kertettek 10 evesen?????

2013. márc. 29. 17:15
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Tisztázzuk húsvétra minek kéne kapni valamit?
2013. márc. 29. 17:23
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg tisztázzuk! Te maximum Krasznaja Maszkva kölnit kapsz, amiért te adsz piros tojást a fiúnak.

A karácsony az majd december 24- én lesz.

2013. márc. 29. 17:47
 3/14 anonim ***** válasza:
Arra már nem emléxem... de most tavaszt
2013. márc. 29. 18:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Húsvétra csak a gyerekek szoktak kapni nyuszitojást vagy csokinyuszit. Ajándékot semmit.
2013. márc. 29. 18:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért, Húsvétkor szokás adni/ kapni ajándékot??

Mert ez az ünnep nem erről szól, csak ebben az elferdült anyagias világban már mindig ajándékozni kell, még akkor is amikor ki van az ember segge a gatyából...

Ne kérjél semmit, biztos kapsz majd csokinyuszit meg isteni finom kajákat amiket anyukád, nagyid készít, együtt a család, és örüljetek egymásnak.

Vagy ez így snassz szerinted?

2013. márc. 29. 19:00
 6/14 anonim válasza:
100%
Milyen ajándék? Én semmit sem szoktam kapni és nem is várom el.. Csak azt várom el,hogy jöjjenek a locsolók és süthessek anyuval finom sütiket és anyu főzzön töltött káposztát. 13/L
2013. márc. 29. 19:19
 7/14 anonim válasza:
Igaz én még nem nagyon hagytam el a 10 évet de én ruhákat kérek meg fel lesz újítva a szobám meg kérek csokikat ! ( lány vagyok 12 éves )
2013. márc. 29. 19:38
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem szokás kérni semmit. Csak karácsonykor. De kinél mi a szokás. Csokinyuszi, tojás, az mindenkinek jár, ezenkívül még kérheted, hogy mi legyen a menü!
2013. márc. 29. 23:43
 9/14 A kérdező kommentje:
de en nem szeretem a csokit!! es nalunk szokas ajandekot kapni nem olyat mint karacsonyra de mondjuk en kaptam egyszer gorkorit
2013. márc. 30. 01:04
 10/14 anonim válasza:

Szerintem kérjél valami hasznosat amire tényleg szükséged van. Menjetek el anyiukáddal ruhát venni azt te is élvezed és anyukád is. Remélem tudtam segíteni!

Különben megjegyzem én is szoktam húsvétra ajándékot kapni csak én pénzt kapok hogy azon vegyek magamnak valami hasznosat. 13/L

2013. márc. 30. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!