Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Bizu karkötő való 10 éves...

Bizu karkötő való 10 éves lánynak? Nem fog kinevetni ha ilyet kap névnapjára vagy húsvétra?

Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 08:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Eddig nem tudtam mi is az, de megnéztem a neten.

Szerintem teljesen jó, szép is és jópofa. Biztosan örülne, de ha nem is hordaná, akkor is szép kis dísz lehet.

Szerintem nem nevetne ki, biztosan értékelné az ajándékot.

2013. márc. 27. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is guglizni kellet, szerintem aranyos. Ha szereti az ilyen lányos dolgokat, akkor tetszeni fog neki :)
2013. márc. 27. 11:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok, még mindig bizonytalan vagyok, mert korához képest igen nagylányos, állandóan az indul a risza sorozatot nézi a disney channelen. Megkérdezni nem akarom, mert akkor nem lenne meglepetés.
2013. márc. 27. 13:07
 4/5 anonim ***** válasza:

első vagyok...

egyrészt szerintem nincs is olyan sorozat, amiben sokkal fiatalabbak szerepelnének, és egyáltalán nincs még egy olyan, ami táncos...

másrészt ez a karkötő akkor is hóbortos, aranyos... szerintem egy tizenéves lány is elhordja

de ha ennyire nem bízol a dologban, akkor találj ki mást

2013. márc. 27. 14:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Megrendeltem, mert még én is hordanám, akkor biztos neki is tetszeni fog. :-)
2013. márc. 27. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!