Félek elmenni az orvoshoz, mivel csokkentsem a félelmem?
megyek orvoshoz,elvileg női orvos lesz de nagyon izgulok mivel egyedül megyek. (13l)
férfi orvos van eredetileg de egy adott napon a nő helyettesíti,a férfihez nem szeretek járni mert kellemetlen előtte.
a nő előtt nem annyira,de nagyon félek,de nem tudom miért!
Hogyan "csökkentsem a félelmem"?
csak az a baj nagyon bunko ez az orvos.
koszi a válaszod!:)
Ha bunkó, akkor ne hozzá menj. Nekem már volt szerencsém bunkó és rendes női és férfi orvoshoz. A jelenlegi dokim egy tündéri férfi orvos. Jobban bízok benne és kevésbé félek mint a bunkó női dokitól. Tényleg az segít, ha elmondod neki, hogy félsz. Én rettegtem a nőgyógyászoktól, sajnos okkal. Már kicsi gyerekként is voltam elég sokszor náluk, és idősebb koromban is. A végére a bunkó orvosokbol annyira elegem lett, hogy úgy döntöttem, többet nem megyek. Az egyik kedves ismerősöm ajánlotta végül egy jóbarátját, azt mondta, hogy próbáljam meg, nem is muszáj hagynom, hogy megvizygáljon, ha benne se bízok. Én azzal kezdtem, amikor leültem, hogy nagyon félek, és elnézést kértem, ha habogok, hülyeségeket mondok az idegessegtől. A doki olyan szinten rendes volt, és látszott rajta, hogy férfiként is átérzi, hogy én tényleg talpig görcs vagyok, hogy megnyugodtam, tudtam, hogy végre jó dokit találtam. A helyedben keresnék egy nem bunkót. Hidd el, hogy rosszabb, ha tuskó, mintha férfi. Anyukádtól vagy bármi női rokonodtól nem tudsz segítséget, tanácsot kérni?
Én drukkolok, és remélem, hogy hamar túl leszel rajta.
Koszi szépen a választ!
sajnos ma ide kell mennem,mert már kértünk időpontot!
most azon is izgulok hogy ennek az orvosi rendelőnek mint irtam férfi a rendes orvosa,előtte szégyenlős vagyok. De ma általában egy nő helyettesíti aki bunko viszont sokkal jobban megvizsgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!