1/13 anonim válasza:
Mi a baja? Miért nem akar menni? Hány éves?
2/13 anonim válasza:
ha az 1. kérdésére nem válaszolsz nem tudunk mit írni mi sem
3/13 anonim válasza:
Privátban válaszolt.
Szerintem első körben hívd ki a gyerekorvosát. (Általában kijárnak, a gyereknek tudnia sem kell róla)
Ha nem jön be akkor apukával kezét-lábát megfogni és bevele a kocsiba, legközelebbi dokiig pedig meg sem állni.
4/13 anonim válasza:
Mindenképp el kell mennie orvoshoz? Mi a baj?
5/13 anonim válasza:
Ha komoly a dolog, akkor erőszakkal, ha nem annyira komoly, akkor szenvedjen tovább a maga kárán.
6/13 A kérdező kommentje:
remegő görcsei vannak
2013. dec. 15. 22:29
7/13 anonim válasza:
Mentőt is hívhattok, de nem mindegy milyen erősségűek a görcsök.
Szedett mostanában valamilyen gyógyszert? (én speciel egyre érzékeny vagyok és remegést okoz nálam.)
Ha van valamilyen ötleted arról, hogy mi okozhatja és valóban nem súlyos akkor kérj tanácsot szakembertől. Ha az orvosát nemtudod elérni a mentősök is szívesen segítenek.
Ha komolyabb a baj akkor pedig kérd meg őket, hogy menjenek ki, a mentősöknek csak nem áll ellen és hagyja, hogy megvizsgálják.
8/13 A kérdező kommentje:
nem szed semmit.. TUDtomtal
2013. dec. 15. 22:38
10/13 A kérdező kommentje:
és ha csak én reagálom túl??!
2013. dec. 15. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!