Mit tegyek? A nevelőanyám ki akar túrni minket, és nagyon jó úton halad.
van két kisebb testvérem, néhány éve apa együtt él egy nővel( nincs gyereke ). apa nagyon szereti, és ez elvakítja, mindenért mi vagyunk a hibásak, minden este kapjuk a szidást hogy hozzá mertünk szólni az ő istennőjéhez, pedig elkerüljük már messziről..apu már azt is többször felhozta, hogy költözzünk el, mert nincs helyünk az életükben...
egyébként nagyon rendes, hogy ha nincs ott a felesége..sőt amíg nem volt, nagyon jól megvoltunk
mit csináljak?
Szörnyű válaszokat kaptál, remélem semmit nem használtál ezekből.
Nevelőszülőnek és mostoha gyermeknek is nagyon nehéz ilyen helyzetben.
A helyzet az, hogy szülő és gyermek között feltétlen szeretet van. Mostohaszülő és gyermek között pedig sok feltételhez kötődik.
Igaz, hogy apukádnak is szüksége van szeretetre, szerelemre, társra. Apukád felnőtt ember, azt csak ő tudja megítélni, hogy hozzávaló-e vagy sem.
Hogy veletek hogyan bánik, az is fontos persze.
Nevelőszülőnek is nagyon nehéz ám lenni. Én tudom, lassan 11 éve vagyok nevelőszülő.
A legjobb megoldás a tűzszünet. Nem kell legjobb barátnak lenni, de bizonyos szinten jóban kell lenni ahhoz, hogy béke legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!