Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? A nevelőanyám ki...

Mit tegyek? A nevelőanyám ki akar túrni minket, és nagyon jó úton halad.

Figyelt kérdés

van két kisebb testvérem, néhány éve apa együtt él egy nővel( nincs gyereke ). apa nagyon szereti, és ez elvakítja, mindenért mi vagyunk a hibásak, minden este kapjuk a szidást hogy hozzá mertünk szólni az ő istennőjéhez, pedig elkerüljük már messziről..apu már azt is többször felhozta, hogy költözzünk el, mert nincs helyünk az életükben...

egyébként nagyon rendes, hogy ha nincs ott a felesége..sőt amíg nem volt, nagyon jól megvoltunk

mit csináljak?

2010. febr. 12. 19:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
beszélj egy felnőttel, akire apukád hallgat. ne te próbálj neki ellentmondani, az csak olaj lesz a tűzre. talán felnyitja a szemét...egyébként én is mostohaanyu vagyok, a férjem kislánya most 13 éves. őt elhagyta az anyukája 2 éves korában, és a férjem nevelte, 7 éves volt, mikor összeházasodtunk. AZONNAL szakítottam volna a férjemmel, ha a legkisebb jelét látom, hogy engem a saját gyereke elé helyez! szóval itt apukád hozzáállásán kell változtatni.
2010. febr. 12. 19:36
 2/11 A kérdező kommentje:
sajnos próbáltam már, de mások előtt persze kedves apu is meg a mostohám is, és a rokonok engem tartanak önzőnek, szépen elmondják hogy apunak is van élete ne lógjunk a nyakán.
2010. febr. 12. 19:53
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Megkérdezhetem, hogy anyukád hol van?

Ha esetleg lehetséges költözzetek hozzá.

Nagyon csúnya dolog ez az apukádtól, ha ilyen pedig majd idős korában rá fog jönni hogy mit veszített egy nőért!

Sajnálom, hogy így kell élnetek, hány éves vagy?

2010. febr. 12. 22:22
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Hány évesek vagytok? Mi az, hogy ne lógjatok apátok nyakán? Felnőttetek már, vagy még kiskorúak vagytok?
2010. febr. 13. 07:55
 5/11 A kérdező kommentje:

apu nem engedi hogy anyuhoz menjünk, mert ő olyan "gyerekes, kicsapongó" életet él, meg gyakran váltogatja a pasijait, ami apu szerint nekünk rossz példa lenne.

Én 14 vagyok, hugom 10 és öcsém 8.

2010. febr. 13. 12:06
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Nem értem apádat! Hogy mondhatta, hogy költözzetek el?? Hova? Hát még te is gyerek vagy, nem beszélve a két kicsiről! Esetleg mama, vagy más rokon van?
2010. febr. 14. 14:14
 7/11 anonim ***** válasza:
34%

annyi okod van csak hogy ne öld meg a nőt, hogy az valszeg a te életed is tönkretenné... ennek ellenére javaslok radikális módszereket. van ismerősöd akivel nagyon jóban vagy? elmehetnél otthonról mondjuk éjszaka, az ágyadban egy cetlit hagysz, elmondasz benne mindent őszintén... persze csak óvatosan, kiemelve (de nem feltűnően) hogy az áldozat te/ti vagytok... ismerősnél maradsz ameddig csak tudsz, közben kémkedsz apád és a mostohád után hogy mit csinálnak miután te leléptél...

Másik módszer... elég r*etkes k*rvának tűnik ez a mostohaanyád, tuti van valami rejtegetni valója is, derítsd ki, fenyegesd meg, stb...

Vesztes pozícióban vagy, kerülj fölénybe, irányítsd te a dolgokat..

nekem nevelőapám van, de ő nagyon kedves (persze a közös hang meg ezek lehetetlen hogy meglegyenek) de ha szemét lett volna egyszer is, már nem lenne itt...

2010. febr. 14. 18:40
 8/11 A kérdező kommentje:

anyai nagyszüleim sajnos anyagilag nem bírnának eltartani minket..

apu szülei meghaltak, neki is nevelőanyja volt, aki utálja, viszont még él ..

egyébként már kicsit utána néztem a nőnek, elolvastam az emailjeit, tudom hogy nem szép dolog dehát muszáj volt.. szeretője nincsen.. egyébként tudjuk róla hogy csak egy pénzéhes sz*jha, egyedül apu nem veszi észre. most már az is világos, hogy a kisebb testvéreimet próbálja maga mellé állítani, engem meg szószerint " ki akar csinálni"

2010. febr. 14. 20:50
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
veresd meg valakikkel :P
2010. febr. 15. 13:22
 10/11 anonim ***** válasza:
51%
Mocskoskodj vele ahogy csak tudsz!! Tegyél meg mindent hogy borzasztóan érezze magát nálatok és önszántából menjen el!!!!!!!!!:)
2010. febr. 15. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!