Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek tényleg el fog...

Szerintetek tényleg el fog költözni? És mi az, hogy nem minden áron szeret minket?

Figyelt kérdés

Tegnap este veszekedtek szüleim,apa ezt mondta anyának:Elegem van abból,hogy én csak pénzkeresésre vagyok jó,senki sem becsül meg,adjak pénzt és ennyi,te is csak csicskáztatsz,el fogok költözni,szombat este már nem alszok itthon(aznap van a bérmálkozásom),elköltözök a városból,pénzt majd utalok.Szeretem a gyerekeimet,de nem minden áron...

4-en vagyunk testvérek.17,14,8 évesek illetve 10 hónapos a pici.Apa nagyon gondoskodó,nagyon szeretjük,becsüljük,mindent megköszönünk Neki,anya egyáltalán nem csicskáztatja:/ Jó,sokszor elviselhetetlen viszont.De ebből "pénzt majd utalom"-ból nem arra következtettem hogy elválnak,hanem elhagy minket.De belőle ezt soha nem nézném ki,mindennél fontosabbak vagyunk neki,nagyon sokat törődik velünk.Szerintetek gondolhatta ezt komolyan?14/L.

2011. máj. 16. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát erre így nem tudok válaszolni, nem ismerem apukádat. De szerintem nyugodtan kérdezd meg tőle. Beszéld meg vele ezt a dolgot. Biztos nem lesz mérges miatta. :)
2011. máj. 16. 14:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom hogy ezt hallottad.

Azt gondolom a felnötteknek sokkal több összetettebb gondjuk van mint ahogy te azt megértenéd.

Nézem úgy hogy nagyon is emlékszem mi volt gyerekkoromban.

Valószínü anyagi gondjai van a családodnak, apukádnak elege lehet hogy gürizik egész nap, és a kereset nem telejsen elég pl nem tud egy jobb inget, vagy a hobbijára szentelni pénzt. Hogy mondjuk anyukád többet költ mint kellene.

vagy is szeret titeket, de nem akar bele bolondulni a pénzkeérdésbe. vagy is annyi pénzt ad amiböl megéltek, de most már ö is szeretne maga dolgaira is költeni.

a szomorú az hogy az ember annyi gyereket vállal amit el tud tartani, és ha anyuka többet költ mint szabadna akkor már az elején behúzni a féket neki, és nem akkor mikor már sok gond van.

aztán lehet csak a szemtet kellett volna levinnie de nem akarta és erre ez a müsor szuper jó volt.

2011. máj. 16. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ennek a veszekedésnek részese voltál!

A saját példámat tudom neked felhozni: 30 éves vagyok, szóval nem olyan rég történtek meg velem a hasonló esetek. A szüleim sokszor veszekedtek,szinte ugyan így, csak az anyukám akart mindig elmenni. 1 hónap múlva 35 éves házasok. A veszekedések ma is megvannak, csak mi már kirepültünk, így más a téma. De! még mindig együtt!

Nekem (még) csak egy gyermekem van, ő még csak 10 hónapos. A stressztől, a fáradságtól, az éjszakai kelésektől és még ki tudja hány buta dolog miatt kimerültek vagyunk a párommal. Néha mi is vitázunk, majd megbékülünk. Gondolom Édesapád is kimerült. Bár nem ismerem őt, így biztosat nem állíthatok, de ha érzitek, hogy szeret Titeket és Édesanyátokat is szereti, akkor ez csak egy hirtelen rossz lépés volt a részéről.

Remélem, minden rendbe jön Nálatok! Drukkolok!

2011. máj. 16. 16:06
 4/4 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

"És mi az, hogy nem minden áron szeret minket?"

Szerintem azt jelenti, hogy szeret titeket, de ez nem jelenti azt, hogy egy pocsék kapcsolatban el kellene tűrnie mindent.

Még nincs veszve minden, lehet hogy pocsék napja volt és valami kiborította.

2011. máj. 17. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!