Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van? Kedden szakított velem a párom, aztmondja szeret, de nem akar hozzám költözni, mindketen szenvedünk, szeretjük egymást.
Figyelt kérdés
Tegnap felhívott, csak ugy, mondván hogy furcsa volt hogy egész nap nem beszéltünk, a héten még eggyütt járunk munkába, (muszályból neki van kocsija), reggel elvitt végig fogta a kezem, du értem jött, mondván nehogy megfázzak, két órát ültünk ma kocsiba, mindketen bőgtünk, minek ez? Lehet hogy nem is tudja mit akar? És Én most mit tegyek ezzel a helyzettel? Reményt ad nekem,hisz imádom,de szenvedek nagyon,én vele akarok élni biztos vagyok magaqmban, azért egyeztem bele a szakításba mert neki akartam jót,ha neki jobb így, majd túlélem, de most mi van? Mit csináljak?2009. dec. 3. 19:52
1/2 anonim válasza:
Muszáj lesz kronológiai sorrendben leírni mi is volt!
Számomra zavaros az írásod, de lehet azért mert te magad is zavarodott vagy. :(
2/2 A kérdező kommentje:
A kedd az kedden volt, a tegnap fekhívott az szerda, a reggel az ma csütörtök, bocs tényleg kivagyok
2009. dec. 3. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!