Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért szakított velem barátnőm mert talált jobbat. Mit csináljak? Többi lent
múltkor pont jöttem ki a boltból és az út másik oldalán láttam a csajom hogy megcsókol vkit (gondolomm ő miatt hagyott el)kis gyíkarc törpe csávó,láttam hogy beszáll egy BMW M3-asba [link]
na ott lettem ideges mert 1 gazdag p*cs miatt hagyott el.mit tegyek?csak lépjek túl vagy előtte verjem meg a srácot
17/f
Ha megvered, akkor visszamegy hozzád a barátnőd, sőt, nyomtalanul eltörlődik ez az utolsó időszak?
Hagyd a fenébe, lépj túl és keress olyat, akinek nem a BMW fontos, hanem te. Ilyen is van, csak meg kell találni.
minek vernéd meg? ezúttal nem te nyertél van ilyen. Kincsem mindig nyert, de ez egyedi eset, lóversenypályát is neveztek el róla. általában ez nem jellemző :) ha nem lennének kudarcok, nem tudnánk értékelni a sikereket sem. nagyvonalúan veszíteni meg tudni kell, csakúgy, mint szerényen nyerni. sportszerűség.
29/n
A srácnak nem kellett elvennie tőled a csajod(exed már).Ment ő magától hozzá szerintem...
Én ezekután szóba nem állnék a csajjal.Szerintem ne keresd,és törlés tiltás mindenhonnan.Lépj túl rajta...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!