Mit szólnátok, ha a 17 éves gyereketek bejelentené, hoghy el akar költözni?
Középiskolás vagyok, 3.-os. Nem mondhatnám, hogy jók a jegyeim, de úgy érzem ha elköltözhetnék segítene rajta. Igazából azért szeretnék elköltözni, mert önállóbb szeretnék lenni, tudom, hogy 17 éves vagyok gyakorlatilag gyerek, semmilyen képzettségem sincs (gimibe járok, szóval még érettési után sem lesz). Már legalább fél éve gondolkodom ezen. Az sem érdekelne ha valami lerobbant egyszobás lakás lenne, engem az tenne a legboldogabbá ha saját magamra takaríthatnék, moshatnék, a saját főztömet enném. Elég önálló vagyok, a szüleim pedig sok mindent megengednek és megadnak nekem.
Bocsi, kicsit kaotikus lett az írásom, de remélem a lényeget értitek :)
Azt mondanám, én is sok mindent szeretnék...
Amúgy nem engedném, ugyanis ha nem ösztöndíjjal vesznek fel egyetemre, akkor a tandíjat és a lakás bérleti díját együtt nem tudnám fizetni, és neked és nekem is nagyon rossz lenne, ha vissza kellene költöznöd, hogy továbbtanulhass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!