Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Félek hogy bele...

Mit tegyek? Félek hogy bele szeret másba

Figyelt kérdés

Lassan 5 hónapja vagyunk együtt, mondja hogy szeret, érzem is,de hogy tartsam ezt fenn? Mondja hogy örökre velem szeretne lenni, tőlem akar gyerekeket, nem 1x hozta már fel az eljegyzést,meg hogy lehetnék már 18,mert elvesz,de mégis félek hogy bele szeret másba. :$ :/

16L/18F

2011. nov. 7. 08:17
 1/4 anonim ***** válasza:
gyerekes vagy,de ez 16 évesen még nem igazán hiba
2011. nov. 7. 08:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem még elég fiatalok vagytok és még változhatnak az érzéseitek.Ennyi idősen én is azt hittem örökre együtt maradok az akkori barátommal és ha valaki azt mondta még fiatalok vagyunk nem hittem el.

Kívánom legyetek boldogok és hidd el ha igazán szeretitek egymást egyikőtöknek sem kell majd egy harmadik.

2011. nov. 7. 08:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne stresszeld ezen magad, és főleg őt ne!:) Nagyon fiatalok vagytok még, élvezzétek ezt a gondtalan ifjúkori szerelmet. Ha egymásnak vagytok rendelve akkor nem fog kelleni neki más. Ha nem akkor majd jön az igazi. És remélhetőleg szép emlék lesztek egymásnak. Ilyen idősen én sem hittem el amikor nekem mondták ezeket. De az idő bebizonyította, hogy igaza volt az "öregeknek"!:)
2011. nov. 7. 09:30
 4/4 anonim ***** válasza:
De ari:). Ha tényleg szereted akkor bíznod kell benne.:)
2011. nov. 7. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!