Mitől van az, hogy 13 éves lánynak szőrös a mellbinbója? Mit lehet vele tenni? Elfog múlni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 22:19
12/16 anonim válasza:
Én 14 vagyok és nekem is van. sztem ne zavarjon :)
13/16 anonim válasza:
14 éves fiú vagyok nekem is kezd de nálunk ez nem szégyen csak vagányság :D
14/16 anonim válasza:
Nekem is szőrös.De szerencsére nem nagyon.azt hallottam hogy nepiszkáljuk és nehogy levágjuk a szőröket mert még sűrűbb és sötétebb lesz a szőr.
15/16 anonim válasza:
az én barátnőmnek is olyan egy kicsit. engem abszolút nem zavar. elfogadom, szeret őt, úgy ahogy van. ha meg elkezded kihúzgálni, borotválni, csak megerősödik, és az életbe nem szabadulsz tőle. borostás mellet akarsz? ugye nem... pár pihe szerintem emg azt, aki tényleg szeret, nem fogja zavarni.
16/16 A kérdező kommentje:
:)
2010. febr. 27. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!