Mi tegyek? 1 nadrágom van és anya nem vesz nekem.
Figyelt kérdés
Egyetlen egy hosszúnadrágom van, anya nem vesz nekem. Mikor megkérdeztem miért nem vesz a válasza: mert nem. Nem kapok zsebpénzt, apától elvagyok tiltva mert anya szerint rossz hatással van rám, mamáék messze laknak. És ne írjátok hogy lehet azért mert nincs pénz, ha kozmetikusra, fodrászra stb. van pénz akkor szerintem rám is.2015. febr. 14. 20:16
11/11 anonim válasza:
3 havonta mosni? Fúj!!! Micsoda gusztustalan malac vagy te? Nekem is csak egy nadrágom szokott lenni, és azt hétvégente kimostam, meg is száradt. Napon pár óra, fűtési szezonban fél-egy nap a száradási idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!