Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok, mi a véleményetek...

Lányok, mi a véleményetek arról, ha egy fiú sír?

Figyelt kérdés
Vigasztaltatok már meg síró fiút?
2015. jan. 21. 20:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem semmi baj nincs ha egy fiú sír, nekik is vannak érzelmeik. teljesen természetes dolog. hogy vigasztaltam e arra nem emlékszem, de szó nélkül megtenném.
2015. jan. 21. 20:51
 2/9 anonim válasza:
Az h ember..
2015. jan. 21. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Bár nem vagyok kamasz, de már síró férfit is vígasztaltam.

Minden ember sír néha, ha nem, az nagyobb baj.

2015. jan. 21. 21:30
 4/9 anonim ***** válasza:

A barátom elég érzékeny típus, úgyhogy igen, párszor vigasztaltam már.

Egy fiú, férfi is érző emberi lény, ugyanúgy sírhat bármi miatt, mint egy lány. Legyen az fizikai vagy lelki fájdalom, esetleg öröm.

Engem nem zavar, sőt, néha aranyosnak is találom.

17L

2015. jan. 21. 21:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Az hogy vannak érzései.

Vigasztaltam már meg a pasim mikor sírt. Nincs ebben semmi ciki, ha erre gondolsz.

2015. jan. 21. 22:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Vígasztaltam.

Egyszer haláleset, egyszer szakítás miatt.

Semmi véleményem nem volt, sajnáltam őket.

Teljesen természetes, hogy egy fiú sír, ha oka van rá.

2015. jan. 21. 22:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen vigasztaltam. Nekem erről az a véleményem,hogy ha tényleg baj történt ami meg értintette akkor igenis adja ki magából,ha kell sírjon,de ha egy fiú túlon túl érzékeny az engem zavar.

Nem ítélem el,nem nevetem ki semmi ilyesmi,de nekem ez a viselkedés nem jön be. Gondolok itt olyanokra,hogy valaki beszól neki és elsírja magát, rossz jegyet kap elsírja magát és mindenen elsírja magát.. de vannak ilyen emberek. Nincs velük bajom :)

2015. jan. 21. 23:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha van oka rá és nem csak azért sír mert teszem azt egyest kapott matekból (egyik osztálytársam csinálta ezt hogy megsajnálja a tanár...) akkor teljesen normális.

Még nem vígasztaltam.

2015. jan. 22. 19:14
 9/9 anonim válasza:

Az, hogy neki is vannak érzései. Én szeretem, ha egy fiú, ha valami rossz történik vdele, akkor nem úgy tesz, mintha nem lennének érzelmei, hanem sír inkább.

Ja, vigasztaltam, a 9 éves öcsémet...

2015. jan. 24. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!