Fiuk, lányok! Ti mit gondoltok arrol ha egy 13 éves csajnak koldok piercingje van?
Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 23:00
2/19 anonim válasza:
Feltunesi viszketegsege van. Egy 13 evesnak nincs szuksege ra.
3/19 anonim válasza:
Hogy hová lett ez a mai világ, hogy a kiskamaszok ennyire felnőtt dolgokat tesznek és tehetnek...
5/19 anonim válasza:
Osztálytársam is 13 éves és neki is van. Ribancnak ilyenekért nem neveznék valakit (az nálam mást jelent), inkább koravén hülye p*csának.
6/19 anonim válasza:
2 osztálytársamnak is van ennyi idősen, és egyik se szűz. nem fura? én látok összefüggést.
7/19 anonim válasza:
23:18 vagyok. Én viszont nem. Az én oszitársam - állítása szerint - szűz, úgyhogy csak ebből tudok kiindulni.
8/19 anonim válasza:
azt hiszi ettől most menő lesz, hogy nagyon stílusos..
gyerekes, gáz..
9/19 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy egyrészt az ő teste, azt csinál vele, amit akar, engem nem érdekel, semmi közöm hozzá, másrészt azt gondolom, hogy a szülei vagy egyáltalán nem foglalkoznak vele, és ráhagynak mindent/észre sem veszik, hogy piercignje vagy, vagy túl sokat engednek meg neki.
14/L
10/19 anonim válasza:
Én már azt sem értem, minek sminkelik magukat a kislányok. Miért kell siettetni a felnőtté válást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!