Szerintem is gáz. Nálunk is akar 1 valaki köldök piercinget.
2011. júl. 18. 08:58
12/19 anonim válasza:
Szerintem nem 'gáz'.Én is ennyi idősen szúrtam.Mindenkinek a saját teste,azt csinál vele amit ő akar.Bár 13 évesen még talán az anyuka dönt.Igen...én barom voltam,mert édesanyám nem engedte meg,erre vettem mindent ami kell,és megcsináltam magamnak.Előtte volt egy ajak piercingem,köldök után orr,aztán ínyfék.És szvsz nem vagyok ribanc.Nem tudom,hogy sokan a piercingről mért asszociálnak a ribancra....Semmi köze a kettőnek egymáshoz.Most itt vagy fogalomzavarról van szó,vagy csak szimplán az emberi hülyeség....:)
15L
2011. júl. 18. 10:47
13/19 anonim válasza:
Előző!
Szerintem nem attól lesz ribanc valaki,ha köldök piercingje van.Az illető szerintem attól az,hogy 13(!) évesen már van neki.Mert pl. egy 25 éves nőt/lányt nem néznék annak.
2011. júl. 18. 10:56
14/19 anonim válasza:
Szerintem nem gáz.A csaj meg főleg nem lesz egy ilyentől ribanc.Az ő teste,azt csinál vele amit akar szerintem...Majd,ha esetleg terhes lesz és felreped a helye az is az ő baja lesz,nem a tiétek.Miért kell mindig külső alapján ítélni?Aztán az itt válaszolók 90%-a gondolom itt szokott rinyálni,hogy milyen világ van,már a belső nem is fontos,csak a külső alapján ítélnek.hát könyörgöm,ti is azt teszitek...
2011. júl. 18. 13:09
15/19 anonim válasza:
Sajnálom őket azért, mert nem jutott nekik normális felelős szülő, aki eléggé szereti őket. Értem ezt úgy, hogy nem éreztették a gyerekükkel eléggé azt, hogy nagyszerű és egyedülálló egyéniségek és nem halmozták el a figyelmükkel - mert akit így nevelnek, annak nincs szüksége "segédeszközökre" ahhoz, hogy felhívja magára a figyelmet, hogy legyen elég önbizalma, hogy vállalja saját magát olyannak, amilyen. Így gondolom.
2011. júl. 18. 13:10
16/19 anonim válasza:
ribanc
13/F
2011. júl. 20. 09:49
17/19 anonim válasza:
Hm.A 20-25 éves mért nem az?:)
Tudjátok egyáltalán mit jelent a ribanc szó?
13 évesen hogy lenne valaki ribanc?Főleg attól mert van egy ékszer a köldökében?:'D
Jézusom.Ez hihetetlen primitív dolog....Nem hiszem,hogy ennyire konzervatív társadalomban élünk....vagy mindenki csak az interneten ilyen álszent?
2011. júl. 20. 10:38
18/19 anonim válasza:
De azért nem nagyon túlzás az hogy: köldök, ajak, orr piercing 13 évesen? mint a tegnapelőtt 10:47-esnek? Ha a mi iskolánkba járnál a tanárok 1. napon kirugnának ha nem vennéd ki őket és nem hordanád őket a suliban. Mellesleg hogy néz ki egy 13 éves ennyi piercinggel (nem tudom hogy ez sok vagy nem). Azért biztos vagyok benne hogy az utcán meg is bámulnak. Legfeljebb egy beképzelt kis plázacicának nézik. Én a nyaraláskor olyan piercinges lányokat láttam 3-at is. Orr, köldök, iilyen bőr alá ültethető, fültágító, orrtágító stb.
2011. júl. 20. 10:54
19/19 anonim válasza:
10.54-es:
Nem 13 vagyok,hanem 15.
És így van 4 piercingem.De még gyarapodni fog a rajtam található ékszerek száma.:)
Plázacicának nem néznek,elkényeztetett sem vagyok.Ha nem lennének piercingjeim is megbotránkoznának rajtam az emberek.Amúgy sem tartozom az átlaghoz,sokak szerint deviáns vagyok.A pszichiáterem szerint ez is valami pszichés probléma.Szerintem nem.Az emberek túl intoleránsak.Ha nem MO-n lennénk,rám sem néznének az utcán ,mert bárhol máshol,akár a szomszédban,Ausztriában is felmerik vállalni magukat az emberek.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!