Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok! Nektek mi a véleményet...

Lányok! Nektek mi a véleményetek arról ha egy kamasz fiú nem borotválja le a "bajszát"?

Figyelt kérdés

Szerintem ez igénytelenségre utal és mikor olyan kicsi tök nevetséges, mert ha egy felnőtt férfinek van bajsza akkor arra azt mondom,hogy normális,de egy 12-18 éves fiúnak?!

Szerintetek?

2010. nov. 14. 18:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%
12 éves fiúnak még nincs bajusza. Legalábbis nekem még nem volt 12 évesen. Most 36 vagyok.
2010. nov. 14. 18:39
 2/11 anonim ***** válasza:

Az igénytelenség nem itt kezdődik, ez egyáltalán nem igénytelenség.

Egyébként 12-14 éves kor körül még csak pihék vannak kb.

Egy 16-18 éves srácnak pedig előnyére válhat, ha borostás.Sok lánynak bejön.Arról nem beszélve, hogy talán a fiúk férfiasabbnak érzik magukat így.

Egyik 17 éves haverom is borostás.Neki nagyon jól áll a kicsit hosszabb hajához:) Őt például nem tudnám elképzelni borosta nélkül. Van akit meg borostával nem tudnék elképzelni.

15/L

2010. nov. 14. 19:14
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Szakmunkás bajusz :D

Én 1 héten 1x borotválkozok és ennyi.

17_F

2010. nov. 14. 19:27
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Igénytelenségnek nem igénytelenség, de nekem soha nem tetszett. szakmunkásbajusz:) Ez tetszik.:)
2010. nov. 14. 19:40
 5/11 anonim ***** válasza:

inkább vicces amíg csak pár szál van...

De nem igénytelen.

Csak annyira muris tud lenni ha ettől próbál férfiasabb lenni, de még inkább kisfiúsnak tűnik tőle.

2010. nov. 15. 12:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát nekem osztálytársam 14 éves és bajusza van... Hát először furcsáltam, de hozzászoktam, nem olyann nagy bigyó' xD A másik oszt.társam meg már rendesen borotválkozik... hát úgy h még "csak" 14 így még nem jön be... de egy 16-17-18 blabla... fiúnál/pasinál tényleg előny lehet! De, akinek nincs és még nem kell, az se bánkódjon, nem "egyfajta" nő létezik!!
2010. nov. 15. 14:14
 7/11 anonim ***** válasza:
[link] szerintem erre a bajuszra gondolt
2010. nov. 15. 17:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Jaja énis ilyenre gondoltam..tipikus szakm bajusz xD nézz meg egy régi tablót... xD ott mindenkinek ilyen volt :D
2010. nov. 15. 17:49
 9/11 anonim ***** válasza:
80%
Hát szerintem meg igen is igénytelenség. Mondjuk nem mindenkinek, mert van olyan osztálytársam, nem is egy, akinek már most olyan arcszőrzete van, mint egy 30 évesnek. Nekik még oké. De az olyanok, akiknek alig van pár szál össze-vissza, és azzal akarnak "felvágni", hát egyrészt szánalmasnak tartom, másrészt igénytelennek. A közelebbi barátaimra rá is szoktam szólni, h h nézel már ki??? De ha nekik tetszik, nekem mind1. Magamban meg szép csendben kiröhögöm őket, h milyen gyerekesek. 16/L
2010. nov. 15. 18:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem szörnyű!
2010. nov. 15. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!