Tényleg a gyerekre is hat, ha borotválja a kismama egy-két helyen?
Figyelt kérdés
Azt hallottam ha a kismama sokat borotválja a lábát a baba is szőrös lesz idővel.igaz ez?hat az a babára hogy én milyen sürűn és hol szőrtelenítek(borotválok)?2009. febr. 20. 15:21
1/7 anonim válasza:
Hát ha ez igaz akkor én egy kismajmot fogok világra hozni! :))
2/7 anonim válasza:
Ne hülyéskedj! Dehogy hat!
Babona...
3/7 anonim válasza:
Ne haragudj de szerintem ez annyira röhejes :-D
De attól még lehet hogy igaz-bár akkor az én fiamnak dzsungel fog nőni a lábán :-)
4/7 anonim válasza:
Dehogy is! A hormonok felelősek a szőrösödésért,nem az,h ki mennyit borotválkozik!Akkor már tele volna a világ "kismajmokkal":D
6/7 anonim válasza:
Te jó Isten, micsoda butaság indulnak itt nap, mint nap!! Esküszöm ki fogok valamit találni én is, elkezdem majd terjeszteni és kutatást fogok végezni 100ból hányan vették be...
Ugyan, mi köze van a nő szőrtelenítésének a magzatjához? Semmi........
7/7 anonim válasza:
kozmetikusként mondhatom,hogy semmi összefüggés nincs a borotválkozás és a csecsemő "szőrösödése között..
Nyugodtan borotválkozzál.
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!