Egy kismama borotválja a nemi szervét, hogy tetszen a férjének?
Figyelt kérdés
Csak amiatt kérdezem, hogy sok kérdést olvastam azzal kapcsolatban, hogy szülés előtt borotválni kell. Normál esetben miért kellene, ha valaki folyton toppon van?:)2007. dec. 29. 16:44
1/3 anonim válasza:
SZerintem egy kismamának sem kell elhanyagolnia magát.Szülés előtt és után sem.
Én míg terhes voltam ugyanúgy borotváltam mint előtte és szülés után is.
2 kicsi lány anyukája:)
2/3 anonim válasza:
Én nem borotválom többször,mint korábban.Ilyenkor télen amúgy is hajlamos vagyok elhanyagolni mindezt.A párom így is úgy is szeret.Illetve egyensúly problémáim vannak,és így egyre növő pocakkal nem szívesen egyensúlyozom a kádban,h mindenhol szép simi legyen.A szülés előttivel meg nem lehet számolni,mert mi van,ha Babó 5-6 nappal az időpont előtt úgy dönt,h itt az ideje,vagy netán utána...
3/3 anonim válasza:
Igaz, még csak 17 hetes vagyok, de ugyanúgy borotválkozom, mint előtte. Ha majd nagy pocim lesz, a párom megborotvál.-)
Szülés előtt azért szokták, mert inkább maguknak megcsinálják, mint hogy a kórházban más borotváljon, de ez csak akkor jön be, ha tudod mikor kell:-) Pl túlhordásnál, ha tudod, hogy pénteken mész befeküdni, akkor otthon meg tudod előtte csinálni, és nem piszkálják a kórházban.
De a lényeg, hogy magadnak jó légy.-) És a közös borotválkozás is jó mulatság pároddal:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!