Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más férjének is lankadt a...

Más férjének is lankadt a lelkesedése a babával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Amikor megszületett a fiúnk, apa nagyon lelkes volt, sokat dajkálta, felvette ha sírt. Most inkább az én kezembe nyomja ha sír (de attól van, hogy ő is ringatja, babusgatja) Inkább a házimunkából veszi ki a részét. Egy szavam nem lehet rá, mert ettől függetlenül sokat segít, csak azt látom, hogy kicsit lankadt a lelkesedése. 1 hós most a fiúnk.
2011. júl. 11. 21:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van sajnos.6 hós a fiam,de egyre többször nekem kell rászólni a páromra,hogy foglalkozzon a kicsivel.

Szülés után annyira büszke volt rám.Folyton körülugrált minket,állandóan azt hallgattam mennyire szeret minket.

Szoktam is mondani neki,hogy hamar elmúlt a lelkesedése :)

2011. júl. 11. 21:43
 2/19 anonim ***** válasza:
Mert egyre nagyobb és töb vele a tennivaló :) Ha még mindig felveszi, akkor semmi baj. MAjd újra felfigyel rá, h elkezd nevetni a baba, ha bohóckodik neki. Egyébként vezessétek be, h este apa fürdeti. Egy tv-műsorban láttam, h azok a babák sokkal felszabadultabbak, akiket apa fürdet.
2011. júl. 11. 21:44
 3/19 anonim ***** válasza:
Nálunk is ha itthon van, inkább én vagyok a kisfiunkkal. Mostanában reggelente leküldöm őket sétálni, akkor tudok egy kicsit takarítani nyugodtabban. Szinte mindent mondani kell, hogy mikor és mit csináljon. Ha tudtok fix programokat beiktatni, tedd meg, pl. az előző írta az esti fürdést. Még most kell kialakítani, mert utána késő bánat lesz.
2011. júl. 11. 21:48
 4/19 A kérdező kommentje:
Mióta hazajöttünk, minden este ő fürdeti, nekem nem is engedi. AQ babakocsit is mindig ő akarja tolni. Foglalkozik vele, csak kevesebbet, bár elég sokat dolgozik, lehet, h azért. De a házimunkában rengeteget segít.
2011. júl. 11. 21:52
 5/19 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Az én párom is nagyon lelkes volt, aztán amikor egyre többet sírt a fiúnk úgy kötött ki nálam egyre többet a gyerek. Viszont ahogy egyre több mindent csinált és nem csak sírt, visszatért a párom lelkesedése. :) 5 és fél hós a gyerkőc.
2011. júl. 11. 22:06
 6/19 anonim ***** válasza:
Én pedig azt gondoltam, hogy ez csak nálunk van így. Most már látom, hogy nem. Ő is inkább a házimunka felé húz. Persze szereti a lányát nagyon, ez látszik rajta, csak valószínűleg még nem tud vele mit kezdeni(4 hónapos ) Fürdetni viszont mindig ő szokta, azt nagyon szeretik mindketten.
2011. júl. 11. 23:37
 7/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is ez volt!Mikor hazajöttünk lelkes volt, olyan nagyon sokat aludt az ő mellkasán a lányunk :)Aztán szerintem mikor már sírósabbak, meg amíg nem kezdenek el járni az apukák nme nagyon tudnak mit kezdeni velük!Legalábbis én ezt vettem észre!

Aztán mikor elindult a lányunnk,meg már lehet vele huncutkodni, "hülyeségekre" tanigatni,azóta le sem lehet őket vakarni egymásról! :) szóval ne aggódj,majd visszajön az a lelkesedés!:)

Legalábbis nálunk így alakult!Nekem is inkább eleinte sokat segített a házimunkában, főzött sokat!

De most mehetek futni, ők addig elmennek a játszóra ott atalizunk, vagy pancsolnak a kertben, szóval most megint nagyon jól elvannak együtt!:)

19 hós a lányom és kb 11-13 hós korától megint a látom a páromon, hogy imád vele játszani, mert már tud!

Addig is természetesen volt együtt töltött idő, de inkább 3-asban, nme nagyon voltak kettesben csak nagyon ritkán!

2011. júl. 12. 07:47
 8/19 anonim ***** válasza:
Sajnos nálunk is ez volt.Az elején sokat dajkálta,segített a fürdésnél...aztán egy idő után elmúlt minden.Most 22 hónapos és szerintem bátran kijelenthetem,hogy én nevelem.Semmit nem csinál vele,csak kiabál ha rosszalkodik,vagy ha hisztizik.Nem tudom miért alakult így,mert egy nagyon tüneményes,okos kisfiúról van szó.Vidékezik,de van,hogy péntek du.-n amikor hazaér nem a gyereke az első hanem megy horgászni,mert az neki jár :( Ezzel a kapcsolatunk is megromlott,nem tudom meddig csinálom még ezt!
2011. júl. 12. 14:11
 9/19 anonim ***** válasza:
Nálunk eddig pont fordítva volt. Amikor megszületett, és szinte csak evett és aludt, akkor nem tudott vele mit kezdeni a férjem. Felvette ő, és babusgatta, de csak pár percig, mert még nem volt igazán viszontreakció a gyerek részéről. Most már 4 hónapos a kisfiunk, és egyszerűen imádja az apját. Bármi történhet, ha apa ott van, akkor minden gond elszáll. Imádnak együtt játszani, kacagni, vagy csak fürdés előtt összebújva sétálgatni. Szinte szerelmesek egymásba, ilyenkor tiszta féltékeny vagyok. Másrészről pedig nagyon örülök neki, hogy ilyen jól megvannak egymással, mert bármikor ott merem hagyni őket akár egy órára is, mert tudom, hogy feltalálják magukat :-) remélem ez így is marad!
2011. júl. 13. 11:19
 10/19 anonim ***** válasza:
Én mostanában vettem észre, most 9 hónapos múlt a lányunk.Amikor megszületett, kitágult pupillákkal jött be a férjem látogatni minket, olyan boldog volt, hogy ha nem tudtam volna, hogy vezet, azt hittem volna, hogy be van rúgva:))Az első 3 hónap őrült hasfájós időszakában ült az ágy szélén és ringatta amíg el nem aludt, végtelen türelemmel azért, hogy én pihenni tudjak.Öröm volt rájuk nézni.Aztán elmúlt a hasfájás, és egyre kevesebbet sírt.Jó volt minden míg nem jött a fogzás és a szeparációs szorongás.Egyszer elmentem az egyik barátnőmhöz, és arra jöttem haza, hogy a kicsi bent üvölt a kiságyba, a férjem meg nyugodtan ül a számítógép előtt, mondván, hogy mindent megpróbált, és neki nincs türelme, felőle üvölthet..és ez nem egyszer fordult elő.Csak azt nem értem, hogy hogy volt szíve ezt hallgatni..Tény, hogy a férfiak türelmetlenebbek, és bár a terhességem életem legnyugodtabb időszaka volt, ennek ellenére az átlagnál hisztisebb a kislányom.Akaratos, szeretne ő irányítani!Persze nem vészes,nem sír sokat, de nem az a nyugodt baba!Férjem mondta is, hogy ha valaki egyetlen napot töltene a lányunkkal, nem akarna még 2 gyereket:))Sőt!A hasfájós időszakban felváltva jártunk sétálni, mert már majdnem megbolondultunk..Hát igen, minden örömmel boldogsággal együtt be kell vallani: az első egy év nehéz.Mondhatnám azt is, hogy szívás.Nem tudja elmondani, mi baja.Hétköznapokon egyedül vagyok a kicsivel, akkor nyugodt.Nem tudom , miért de ha apa hazaér, nyűgös lesz.Lehet addigra elfárad, de sajnos nem a férjem kapja a babázásból a krémjét.Annak ellenére, hogy imádják egymást, remekül eljátszanak, elbohóckodnak.Hangosan kacagni 90 %-ban az apjának hajlandó.Az előbb történ eset: levittem a szemetet, és beszélgettem az egyik szomszéddal, míg a férjem etette a kicsit.Feljöttem, mondta, hogy evett 70 g-ot, semmi nem jó a kicsinek, neki nincs türelme, vegyem át én.Ilyen sokszor van nálunk.
2011. júl. 14. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!