Más férjének is lankadt a lelkesedése a babával kapcsolatban?
Nálunk is ez van sajnos.6 hós a fiam,de egyre többször nekem kell rászólni a páromra,hogy foglalkozzon a kicsivel.
Szülés után annyira büszke volt rám.Folyton körülugrált minket,állandóan azt hallgattam mennyire szeret minket.
Szoktam is mondani neki,hogy hamar elmúlt a lelkesedése :)
Szia!
Nálunk is ez volt!Mikor hazajöttünk lelkes volt, olyan nagyon sokat aludt az ő mellkasán a lányunk :)Aztán szerintem mikor már sírósabbak, meg amíg nem kezdenek el járni az apukák nme nagyon tudnak mit kezdeni velük!Legalábbis én ezt vettem észre!
Aztán mikor elindult a lányunnk,meg már lehet vele huncutkodni, "hülyeségekre" tanigatni,azóta le sem lehet őket vakarni egymásról! :) szóval ne aggódj,majd visszajön az a lelkesedés!:)
Legalábbis nálunk így alakult!Nekem is inkább eleinte sokat segített a házimunkában, főzött sokat!
De most mehetek futni, ők addig elmennek a játszóra ott atalizunk, vagy pancsolnak a kertben, szóval most megint nagyon jól elvannak együtt!:)
19 hós a lányom és kb 11-13 hós korától megint a látom a páromon, hogy imád vele játszani, mert már tud!
Addig is természetesen volt együtt töltött idő, de inkább 3-asban, nme nagyon voltak kettesben csak nagyon ritkán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!