Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más férjének is lankadt a...

Más férjének is lankadt a lelkesedése a babával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Amikor megszületett a fiúnk, apa nagyon lelkes volt, sokat dajkálta, felvette ha sírt. Most inkább az én kezembe nyomja ha sír (de attól van, hogy ő is ringatja, babusgatja) Inkább a házimunkából veszi ki a részét. Egy szavam nem lehet rá, mert ettől függetlenül sokat segít, csak azt látom, hogy kicsit lankadt a lelkesedése. 1 hós most a fiúnk.
2011. júl. 11. 21:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nálunk is lankadt. Nem súlyosan, de elmúlt az újdonság varázsa. Amikor megszületett, akkor milyen pici, aranyos, addig jó hogy nem kitépte a kezemböl, szinte mindent ö akart csinálni.

Végülis most is foglalkozik vele, de már nem úgy. Az elején mindig ö akarta tisztába tenni, most meg külön kérvényt kell benyújtanom, van, hogy a száját is húzza. Ettöl függetlenül mikor elvisszük a strandra, vagy közös programra, sokat foglalkozik vele. Csak az a nagy lelkesedés múlt el.

De én is változtam. Az elején én foggal-körömmel kapaszkodtam a kicsimbe, féltékeny voltam ha más vette kézbe, más etette vagy tette tisztába, sokszor sírva is fakadtam. Aztán ez az érzés csökkent, hamar el is múlt.

De erre is igaz, hogy minden csoda 3 napig tart...:(

2011. júl. 14. 20:05
 12/19 anonim ***** válasza:
Nálunk viszont nem! Ez számomra hatalmas nagy meglepetés volt, mert a párom maga is egy nagy felelőtlen gyerek, de a kisfiunk megváltoztatta. Itthon szinte semmit sem segít, bár éjjel nappal dolgozik, de a gyereket bármikor ráhagyhatom. Amíg pici volt nem foglalkozott ennyit vele, mint most mióta nagyobb. 10 hós.
2011. júl. 14. 21:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Csajok sajnálom!!!

Akkor nekem egy álomférjem van!!!!Most 8 hónapos a lányunk, de lesem lehet vakarni őket egymásról, mikor pici volt és sokat sírt,akkor nagyon nagyon sokszor ő altatta el, a mellkasán aludt a kicsikénk, most jön a foga,megtanult felállni,nehezen megy az alvás, bemegy megpróbálja elringatni,csak akkor szól,ha már végképp nem megy. Hatalmas türelemmel van felé, néha szégyenlem magam. Elviszi sétálni,ha látja,hogy kivagyok, vigyáz rá ha fodrászhoz megyek.....stb.

Úgyhogy nálunk nagyon nagyon pozitív a dolog.

2011. júl. 14. 21:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Sajnos én is azok táborát erősitem akinek a párja már nem annyira foglalkozik a gyerekkel :( Az elején amikor még icipici volt sokat volt vele,meg törödött vele de most pedig már 2éves és szinte sosem foglalkozik vele.megvesz neki mindent az igaz, de ha rászolok hogy üljön le vele játszani vagy netán foglalkozzon vele még ő van felháborodva hogy ő dolgozik ő fáradt és inkább lefekszik tvzni és ez nekem is meg a gyereknek is rosszul esik,nehéz egy ugy ez!:(
2011. júl. 15. 00:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Nálunk is pont így van:(Állandóan csak a peca és az alvás... Egy napot dolgozik és 2-3-4 napot itthon van, de állandóan rá kell szólnom, amikor már látszik a kicsin, hogy unja a játékait és azt akarja, hogy valaki foglalkozzon vele... Én egy teljes napig a kölyökkel vagyok és néha már annyira nyűgös, hogy a fejemet verném a falba... De ha megkérem, hogy csak öt percig figyeljen rá na akkor húzza a száját...És emiatt volt már egypár haragszom rád... Tegnap is úgy rászólt a 6! hónaposra, hogy szegény keservesen sírva fakadt az apjától!!!!
2011. júl. 15. 07:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Elkesetítő ez a sok megbolondúlt apuka :( Nem értem őket...hiszen olyan tüneményesek ezek a pici gyerekek,hogy tudnak így visedlkedni?Hülye horgászás nálunk is...sokszor mikor megjön a vidéki munkából pénteken az neki az első,hogy menjen megfogni a hülye halait.Én őszintén megmondom irigylem azokat akiknek normális párjuk van és foglalkozik a gyerekkel..én is csak egy normális családra vágynék :(
2011. júl. 15. 08:11
 17/19 anonim ***** válasza:

Az elején nálunk is sokat segített apa, az volt életem legboldogabb időszaka, mióta csak együtt vagyunk.(Kb egy hétig tartott a csodavilág).

Utána sem sokat foglalkozott a kislányunkkal, mert amígpici nem tud vele mit kezdeni.A házimunkába meg azért nem segített be, mert ugye ő már aznapra kidolkgozta magát a munkahelyén, én meg úgyis itthon vagyok, ráérek.

Már 6,5 hós a lányunk, egyre többet foglalkozik vele, mert már tud vele mit kezdeni.Beszélgetnek, vigyorognak, megy a kommunikáció és a játék.A házimunkából most sem nagyon veszi ki a részét, mert ugye amíg ő foglalkozik a lánnyal, addig én meg tudom csinálni.Minden este hulla vagyok, de elvárná az ágytornát is napi szinten, de én erre nem lennék képes.

Csak az a bajom, hogy ha sír valamiért a lányunk, akkor apa még mindig azthiszi, hogy a cumitól megnyugszik még akkor is, mikor már harmadjára köpi ki és csak üvölt tovább.

Egy szó mint száz:Az én párom éppen most kezd érdeklődni inkább a csemete iránt:)

2011. júl. 15. 08:46
 18/19 anonim válasza:
Szerintem az a helyzet, hogy a kisgyerekek (álltalában) babaként inkább az annyukhoz ragaszkodnak és az apuka nem érdekli annyira őket és az apák is meg tudják unni egy idő után ezt, de ahogy majd cseperedik egyre jobban érdeklődnek egymás iránt
2011. júl. 15. 12:41
 19/19 anonim ***** válasza:

Nálunk pozitív irányban változott. :) A párom eleve rühelli a házimunkát, tehát ő inkább babázik, bár ha nagyon nyűgös, akkor ő is inkább átadja nekem. Most 2,5 hós a hölgyemény. Ő inkább azt várja, amikor már többet lehet vele játszani, foglalkozni, kevesebbet nyűgös.

De a fürdetés az nálunk is az övé, én max. segédkezem benne. :)

De pl. éjszaka az elején mindig én keltem, mostmár ő is bevállalja a dolgot jó pár hete, mivel a pici már csak tápszeres. Minden másnap ő kel hozzá hajnalban.

2011. júl. 15. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!