Lányok, mi a véleményetek arról ha egy fiú néha béha sír?
Figyelt kérdés
Nemtudom hogy mennyire ciki vagy nem,legutoljára a papám temetésén pityeregtem,meg nem rég egyszer összejött 1-2dolog(lányok,jegyek,szülők) akkor is.Ne értsetek félre nem sírom el magam naponta csak ha valami megvisel.Ez nagyon ciki?:/ 14/f2013. szept. 9. 21:41
1/11 anonim válasza:
Felnőtt férfiak is szoktak sírni (már amelyik nem egy érzéketlen állat).
Mi lenne ebben ciki?
3/11 anonim válasza:
Nekem az egyik volt barátnőm elvárta hogy sirjak.... ált ha megsértettem, akkro tetettem egy kis sirast, akkro meghatódott. De szerintem a lányok egy része néha várja hogy sirjunk... Egyébként szoktunk is csak nem a gyengébbik nem előtt :D
4/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, párommal néha együtt sírunk szomorú filmeken is. (30 évesek vagyunk.)
5/11 anonim válasza:
Oh, mennyire meghatódnék, ha a barátom sírna előttem de utoljára 11 évesen sírt, mert elverték az Arsenalt :/
6/11 anonim válasza:
Akkor se lenne ciki, ha gyakran sírnál. Ez természetes dolog, fiúknál is.
7/11 anonim válasza:
Bár nem lány vagyok és még csak nem is kamasz, hanem lassan 39 éves férfi, de szoktam sírni én is, és nemhogy nem szégyellem, de büszke vagyok arra, hogy vannak érzéseim.
9/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Nem nem vagyok meleg szóval fuck off.:D
2013. szept. 11. 06:41
10/11 anonim válasza:
ez pont olyan, mint a puki, minden csaj előadja, hogy ő nem pukizik, aztán de. a fiúknál meg a könnyezés pont ilyen letagadott dolog. képzeld el, más fiúk is sírnak!
persze vannak "kemény-legények" akik nem, de ez nem azt jelenti, hogy őket kell utánozni, mert minden ember más.
azért egy cuki kiskutyán persze nem kell sírva fakadnia egy férfinek, szerelmi csalódásnál igenis ér (titokban) sírni egy kicsit az erősebbik nemnek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!