Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mi a véleményetek arról, az...

Mi a véleményetek arról, az néhány óvodában el akarják tüntetni a lányok és a fiúk közötti öltözködési különbséget?

Figyelt kérdés

Az Uniós felzárkóztatásnak ez is része, úgy mint Hollandiában a semleges neműek vécéje. Ez komoly!

Melyik jobb, ha a kislányok nadrágot vesznek fel, vagy a fiúkra "ráerőszakolják" a szoknyát?

Ettől lesznek egyenjogúak?

2014. jan. 14. 16:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Tilos lesz lányoknak szoknyát venni pl?
2014. jan. 14. 16:34
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
ez az egész egy liberális agyrém...
2014. jan. 14. 16:43
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
Tudok ilyen óvodákról, de ez az egész Dobrev Klárától származik és az ő esélyegyenlőségi szervezeteinek köszönhetjük. Hazánkba is beférkőzött a gender személet.
2014. jan. 14. 16:43
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
honnan vetted ezt?
2014. jan. 14. 16:44
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

Milyen óvodában? Ki akarja eltüntetni?

Milyen uniós felzárkóztatásnak?

Az uniós országok óvodáiban is szeretnek a kislányok pörgős szoknyában járni, a fiúk pedig nadrágban. Nem értelek, mi ez a feszültségkeltés.

2014. jan. 14. 16:46
 6/13 A kérdező kommentje:

2. válaszadó! Teljesen egyetértek veled!

Kaliforniában egy fiú eldöntheti, hogy a lányok kosárlabda csapatát támogatják, vagy a fiúkét. Ez vonatkozik a lányokéra is. Törvényi szinten szabályozták, és tavaly nyáron elfogadták.

2014. jan. 14. 16:46
 7/13 anonim ***** válasza:
Én egy waldorfos ovit ismerek ahol lányoknak és fiúknak rövidnadrágban és harisnyában kell lenniük napközben bentre. Szoknyát nem vehetnek föl a lányok, de a fiúk sem. Azért az erős lenne...
2014. jan. 14. 16:52
 8/13 anonim ***** válasza:
38%
én pedig olyan ovit ismerek ahol ünnepségeken a fiúknak is szoknyát kell felvenni
2014. jan. 14. 16:58
 9/13 anonim ***** válasza:
73%
Én Pécsen vagyok óvónő, és szerintem mindenkinek saját szíve joga eldönteni, hogy miben érzi jól magát az óvodában. Már elég nagy gyerekek ahhoz, hogy eldöntsék. Ha a fiúk szoknyát szeretnének felvenni, akkor vegyék fel, ha a kislányok nadrágot, akkor tessék. Nincs senki sem akadályozva benne. Nekem volt olyan kisfiú a csoportomban, aki néha a szoknyát is felvette. Ettől nem dől össze a világ és nem kell őt kirekeszteni.
2014. jan. 14. 17:02
 10/13 anonim ***** válasza:
65%
Én is hallottam már, hogy van olyan ovi, ahol a fiúkra szoknyát adnak. Én nem adnék, sőt inkább másik ovit néznék. Kisfiúra harisnyát rövidnadrággal sem szívesen adnék.
2014. jan. 14. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!