Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiatal fiúk és lányok (12-22)...

Fiatal fiúk és lányok (12-22) mi az ami ma nektek nagyon fáj vagy ami ellen lázadtok? Miről álmodoztok? Milyen világot szeretnétek?

Figyelt kérdés
2015. jan. 14. 20:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%
Arról álmodozok, hogy meggyilkolom az osztályom tagjait és a tanáraim.:) Vagy felgyújtom a sulit. Viccet félretéve, örülnék, ha nem létezne a kétszínűség és mindenki megmondaná a másiknak a véleményét őszintén. Az állatkínzást is utálom. 15L
2015. jan. 14. 21:00
 2/23 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó lenne. Miért akarod bántani az osztályod tagjaid? Erre van valami ésszerű magyarázat?
2015. jan. 14. 21:55
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább arról hogy minél hamarabb átszervezzék a magyar közoktatást, mert így nem sok lesz az elkövetkezendő generációkból,mivel pont azokat a készséget nem tanítják meg sőt tiltják amire szükségünk lenne életünk elkövetkezendő része során.
2015. jan. 14. 22:36
 4/23 A kérdező kommentje:
Milyen készségekre gondolsz?
2015. jan. 14. 22:47
 5/23 anonim válasza:
100%

Nekem nagyon fáj amikor pl. a hülye bátyám megbánt, vagy ha vkiben csalódok, vagy ha a felnőttek nem képesek meghallgatni. Jelenleg leginkább a rajztanárom ellen lázadok, aki az agyamra megy...

Az álmom, hogy felvegyenek abba a gimibe, ahova akarok menni.

Sztem a világ sokkal jobb is lehetne, de nem tom hogy hogy... :)

2015. jan. 14. 22:59
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

2. válaszoló vagyok: "Az iskolával két alapvető baj van:

- nem nevel kreatív gondolkodásra, sőt ha lehet inkább elnyomja.

- nem nevel csoportmunkára, sőt tiltja szankcionálja.

A munkahelyek döntő többségében csoportban kell feladatokat megoldani, és kizárólag a csoport eredményessége számít.

A feladatmegoldás során bármilyen segítséget igénybe lehet venni. Semmit nem kell fejből tudni, viszont olyan problémát is meg kell tudni oldani, amivel még nem találkoztunk.

Ezeket kéne először megváltoztatni, a többi ráér ..."

2015. jan. 14. 23:11
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem lázadok semmi ellen, igazából sosem voltam lázadó típus, elég érett voltam és elég nagy szabadságot kaptam a szüleimtől ahhoz, hogy semmi elljen ne kelljen lázadnom :)

Nekem a legnagyobb fájdalmam jelenleg a "mit kezdjek az életemmel, mi legyen belőlem" krízis. Tanulok egy szakon (másodéves vagyok), és most jött el az a pont, hogy nem vagyok biztos abban, hogy ez nekem való, és ezt akarom csinálni. Más ötletem viszont egyelőre nincs. Így hát az elmúlt hónapokban azon agonizálok, van-e ennek bármi értelme, befejezzem-e, és ha befejezem, jutok-e vele valamire.

Én arról álmodozom, hogy a párommal közös jövőnk lesz. Nincsenek világmegváltó vágyaim, a saját vágyaimat szeretném beteljesíteni. 5 éve ő a lelki társam, 3 éve vagyunk együtt, nagyon szeretném vele leélni az életemet.

Nekem alapvetően a világgal a legnagyobb bajom az, hogy nem foglalkozik egyik ember a másikkal. Elmegyünk egymás mellett, a segítségnyújtás a minimum alatt van (aminek egyébként az az oka, hogy abszolút jogosan senki sem bízik a másikban). A jelenlegi politikai helyzettel sem tudok egyetérteni, így örülnék annak is, ha kis országunk végre rendben működne.

2015. jan. 15. 07:00
 8/23 anonim ***** válasza:

Na, írni azt nem tudok :)

*semmi ellen ne kelljen - akart volna lenni.

Egyébként: 20L

2015. jan. 15. 07:01
 9/23 anonim ***** válasza:
13%

#1!

Lemészárolnál egy egész osztályt + a tanáraid.

De az ha valaki állatokat bántalmaz feldühít.

Nem vagy normális...

2015. jan. 15. 15:13
 10/23 anonim ***** válasza:

Nekem az ostoba emberek fájnak, aki hülye haljon meg, vagy maradjon csendben.

Lázadok a "csak azért csináljuk így mert mindenki így csinálja" hozzáállás ellen, és a gyávaság ellen ami lehetővé tette a világtörténelem legnagyobb tragédiáit.

Álmodozok arról, hogy nyomott hagyok a világban, hogy a létem oka egyszersmind kitűnő ok lesz a halálra.

Olyan világot szeretnék ahol engem is viszont szeretnek és megértenek ahol ebbe és az életbe nem szól bele egy felsőbb hatalom, és ahol sok az m&m's.

18/L eddig jutottam az értelemmel de nyitott vagyok változni ha kiderül ez hülyeség.

2015. jan. 15. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!