Mit tehetnék ez ellen?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és nincs egyetlen olyan barátnőm se akiben megbízhatok igazán és törődne velem, csak fiúbarátaim vannak, de ők se itt laknak ahol én, hanem jó 30 km-el távolabb és hiába nagyon szeretem őket azért néha hiányzik egy lány barát akivel mehetek akárhová meg gyakran találkozunk, de az a probléma hogy ahol élek nincsenek velem egykorú lányok vagy jóval kisebbek vannak vagy nem idén barnult igénytelenül viselkedőek. Van barátom már több mint másfél éve, vele mehetek sokfelé, de az nem olyan mint egy legjobb lánybarátnővel. A legjobb lánybarátaim akik voltak azok elvannak szállva maguktól, csak buliznak és rossz társaságba keveredtek és megváltoztak, de ők sem itt laknak ahol én. Van pár lánybarátom akivel néha beszélek, de ők nem olyanok hogy legjobbak :/ Nem tudom mit tehetnék ellene hogy másképp legyen :(2014. júl. 12. 16:59
1/1 anonim válasza:
Ne görcsölj rá,ne erőltesd és hidd el jönni fog az magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!