Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tehetnék ez ellen? 18/L

Mit tehetnék ez ellen? 18/L

Figyelt kérdés
rettegek attól hogy egy fiúval elmenjek étterembe... olyan kínosnak érzem az egészet, azt is hogy ki fizet, meg mindent.. de nem tudom miért
2014. jan. 19. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Elfogadás! Ezt is meg kell tanulni....Ha nem tudná bevállalni, hogy ő fizet, nem is hívna el. Akkor sétálni hívna, vagy magához.
2014. jan. 19. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Semmi okod rá! Ha túl kínosnak érzed, akkor te váltsd ki valami figyelmességgel a részére és így nagyjából egálnak érezheted. Egyébként igaza van az előttem szólónak. Azért hívott el, mert nincs gond azzal, hogy ki fizet. Menj és élvezd, hogy kényeztetnek!!!
2014. jan. 19. 22:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg nem feltétlenül kell hagynod, hogy mindent ő fizessen. Pl ha elmentek a moziba ő megveszi a jegyeket te meg a rágcsát.
2014. jan. 20. 00:54
 4/7 anonim ***** válasza:
minden ennyi idős fiú lány kínósnak érzi ezt a pillanatot,ha a fiú fizeti az egészet az a kínos,de ha belemegy hogy a te részed fizesd az még kínosabb,mert akkor nem gavallér,hidd el kell egy jó pár év mire az ember jól tudja kezelni ezt a szitut,ezt meg kell tanulni,azt új szitukban mit kell tenni,csak BÁTRAN!
2014. jan. 20. 10:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Én ha valamit kínosnak érzek mindig megpróbálom viccesre vinni, így nem egy helyzetet mentettem már meg. Persze nem azt mondom,hogy mindenből viccet kell csinálni,de ha érzem,hogy kezd kínosba átmenni akkor nevetéssel helyre lehet még hozni. Nincs annál kínosabb mikor mind ketten zavarba,csnedbe,vörösen ültök egymással szembe.

A másik meg,hogy nem kell,hogy mindent a fiú fizessen. Valamit ő fizet valamit pedig te.

Ha meg nem akarsz étterembe menni menjetek valami 'lazább' kis vendéglőbe,ilyen jobbfajta gyorsétteremre gondolok. Az nem az a kötött,gyertyafényes vacsora ,hanem picit szabadabb.

2014. jan. 20. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon bátran tűrőm ha a barátnőm fizet az étteremben. :)
2014. jan. 21. 15:48
 7/7 hosszúhajú ***** válasza:
a fiú fizet, te meg költesz eleget másra, amit ő nem vesz: smink, szexi cuccok, fehérnemű, ékszer, kiegészítő, hajba ketyerék, parfümök, körömlakk, hajfesték, táskák, ... Ha kiszámolod mennyivel többet kell egy nőnek magára költeni, rögtön elszállhat a bűntudatod.
2014. febr. 10. 03:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!