Nagyon gonosz vagyok? Mit tehetnék ez ellen?
úgy érzem egy idő után minden barátnőmet "elhasználom", egy idő után elviselhetetlenné válnak, minden rossz tulajdonsága felnagyobbodik, és addig nem nyugszom, míg új embereket ismerhetnék meg. na igen de lassan minden barátnőm "elhasználódott már", majd az új sulimban biztos találok új arcokat, de olyan gonosznak érzem magamat!
14/L
mit csináljak? csak 1-2 lánynál nem fordult ez elő, d enem tudok csak velük lenni ezentúl, mert más iskolába járnak, és havonta csak párszor tudunk találkozni.
akit meg egyszer már "meguntam" akkor már nem tudok semmit tenni..de nem úgy unom meg őket hogy unalmasak lesznek hanem iszonyat idegesítőek lesznek, meg hát unalmasak is, részben..
úgy érzem magam mint aki egy ruhát egy ideig hordana, aztán mivel kinőtte, meg már nem tetszik neki kidobja, és vesz egy újat..
annyira gonosznak érzem magam!! csak már kezdenek "elfogyni" az emberek..
ne írjatok oltogató válaszokat hogy milyen gonosz vagyok, mert tudom..tanácsokat kérek!!!
14/l
Jó, hogy látod, ez baj, és jó hogy tenni akarsz ellene.
Talán ott kezdeném, hogy nem lehet egy másik ember unalmas. Miért? Mert a lélek végtelen. Ezért is olyan nehéz az önmegismerés és a másik ember megismerése, mert végtelen. És ez adja egyben a szépségét is. Mert ennek révén kapcsolódik a végtelen és örök Teremtőhöz is.
Isten gyermekei vagyunk mi emberek.
Ha a másikban elviselhetetlenné válik valami számomra,
az arra utal, hogy magamban van valami, amivel nem akarok szembenézni, és a másikon ezt észrevéve ez nyugtalanít.
"Hiába fürösztöd önmagadban,
Csak másban moshatod meg arcodat." - írja József Attila.
tehát úgy tűnik, ha valaki nyugtalanít, nem megunni kéne, ez menekülés a megértés elől, hanem megpróbálni megérteni.
Miért olyan? milyen lennék én a helyébe?
mi a teendőm, csak meghallgatni, vagy kell -e neki valami egyéb segítség?
nagyon izgalmas lesz, ha megpróbálod megismerni őket.
Azt is, akit már "leírtál". Miért zavart a társasága?
Mit tudnék mondani neki, ami érdekelné őt?
(nem azt, aki bántott,sértegetett, hanem azt,akiket meguntál)
tök ugyan ilyen vagyok énis..de már nem izgat..
Rövid az élet,úgyis megfogsz hallni akkor legalább addig élhess úgy ahogy akarsz és haggy legyél legalább e kis idő alatt akivel akarsz és ahogyan akarsz,lehet h*lye felfogás,de 15 vagyok és már meguntam,hogy mindig minenkinek jót akarok és mindig javítani akarok magamon.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!