Mit tehetnék? Tegnap éjszaka úgy éreztem mintha megakarna szállni egy gonosz erő.
Figyelt kérdés
Tegnap éjszaka úgy éreztem mintha megakarna szállni egy gonosz erő. Istenre gondoltam lélegeztem amennyire tudtam elmúlt Megismétlődött elmúlt Ez már régebben is előfordult és mintha ismétlődne. Egyszer már volt hogy egy nagy semmiben éreztem magam és csak lélegezni tudtam. Ez mi lehet.2010. febr. 12. 20:07
1/7 anonim válasza:
Menj el egy pszichiáterhez.
Komolyan.
2/7 anonim válasza:
Hagyd magad,előbb szabadulsz. :D
4/7 anonim válasza:
1.Menj el vizsgáltasd ki magad orvosnál át ha krónikus beteg vagy.
2.Menj el Pszihiáterhez hát ha baj van a fejedben.
3.Gonosz erő?Ez nem a gyűrűk ura vazze.Olyan hogy gonosz nem létezik,sőt olyan hogy jó sem létezik.Csak bekébzeled magadnak.
6/7 anonim válasza:
pszihiáter vazze :P
amúgy nemtudom ez mi de egyik ismerősömet tényleg megszállta a "gonosz" XD
komolyan
bekattant teljesen nem tört és zúzott hanem egyik napról a másikra teljesen rossz irányba megváltozott és rengeteget
sikerült elvinni ördögűzőhöz(szülei) és azt mondák a sszülei hogy a kereszt látványát nem bírta
7/7 anonim válasza:
Hagyd figyelmen kívül, mást nem is igazán tudsz tenni, ha elmész egy pszichiáterhez, az felír valami bogyót, amitől mégjobban bekattansz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!