Régebben nagyon jó alvó voltam, de kb.1 hónapja szinte minden éjszaka felébredek, mindig más időpontban. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Szerintetek mit tudok ellene tenni? A ráadás az,hogy mikor felébredek félni kezdek a szobámban? Segítsetek légyszi!
L/13
2011. aug. 27. 12:22
1/8 halibel válasza:
esetleg néztél valami horrort? vagy volt valami rossz élményed? történt valami ilyesmi?
2/8 anonim válasza:
Nálam is ez volt fél évig.
Próbáld ki a citromfűteát. Ha kertes házban laksz, ültess citromfüvet, mert úgy jobb és finomabb is, de bioboltokban is lehet kapni. Igyál olyat pár napig és jó lesz.
További szép napot!
3/8 anonim válasza:
Hogy miért félsz a szobádban azt nem tudom, de a nagyon meleg időjárás egyéb más mellett az alvást is megzavarhatja. Reménykedj, hogy ha lehűl az idő, akkor megint végigalszod az éjszakát.
4/8 anonim válasza:
Szerintem is a meleg lehet az oka. Én is jó alvó vagyok, de mostanában én is felébredek éjszakánként. Az meg hogy félsz, arra nincs gyógymód, azt az agyadban kell helyre tenned.
5/8 Sophie Warner válasza:
allitolag ha levendulaolajat csoppentessz a parnadra, akkor atalszod az ejszakat. szemelyes tapasztalat nincs :)
6/8 hümi válasza:
én is rossz alvó lettem az utóbbi időbe.. de én az allergiám miatt, ma is felébredtem 5kor :O
ha félsz a sötétbe kapcsold fel a lámpát és eltűnnek a gonosz lények.:D
7/8 A kérdező kommentje:
Halibel: sok horrort nézek,de ilyen még ne fordult elő,hogy az miatt nem tudtam volna aludni..!
De félek egyébként a szellemektől is,amivel kapcsolatban már tapasztalatom is volt! ://
Köszi mindenkinek!!. :)
2011. aug. 28. 09:50
8/8 halibel válasza:
én szeretem a horrorokat, de nem félek, tisztába vagyok vele, hogy ez csak film, szellemek, láncfűrészes hülyegyerekek nincsenek. nincsenek szellemek, zombik, árnyemberek, reptoidok, vagy micsodák NINCSENEK ( különben átvették volna már a világuralmat :DD) úgyhogy felejtsd el és aludj jól. ha ezekkel nem vagy tisztában, ne nézz horrorokat, ne idézz szellemeket :) na aludj jól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!