Fogzás miatt lehet minden nap ugyanabban az időpontban (délelőtt 10-től 1 óráig) nyűgös a babám? Az nem általában éjszaka fáj neki? Üvölt, sikít szegénykém.
Igaz h a lányom még csak 4 hós lesz,de van már 2 fogunk!
Nálunk olyankor egész nap nyűgös,folyamatosan,szinte csak a kezemben van el!
Éjjel viszont alszik,mert mindig adog neki egy adag nurofent!
De nálunk ha áttöri az ínyét a fog utána sem múlik el a nyűgi még kb 3 napig tart!Ezt nem tudom hgy azért csinálja e mert még mindig csak nő és fáj...vagy mert ott van vmi a szájában amit nem tud h mi és fáj ha belenyúl és megharapja a kezét!
Hát nálunk ez így megy
Nálunk a reggel után (tápszer), ami a felkelés után kb. 1 órával van olyan 8-fél9 fele, na az után kb. 1órávsl nagyon nyűgős lesz, én ilyenkor elaltatom, és alszik 1,5órát. A védőnő azt mondta, hogy de. nyűgösebbek.
Először én sem tudtam, hogy mi a baj, aztán rájöttem, hogy mielőtt nagyon nyügi lesz, elviszem alukálni.
Már 4hónapos kora óta ez így van. A foga csak egy hete jött ki, tehát nem azért volt nyűgös.
Sok sikert!
5és fél hónapos kisfiú anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!