Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 14-15 éves lánynak mit...

Egy 14-15 éves lánynak mit engednek meg a szülők és hova engedik el?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondja hogy nem engedik el otthonról szinte sehova. Suliból is időre haza kell érnie.
2015. jan. 9. 18:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én suli után eljárkálhattam pár órára, de szerették ha mondjuk olyan max. 5-6 körül már otthon vagyok. Akkoriban nem is nagyon járkáltam még el hétköznaponta, az a korszak pár évvel később jött. Este kb. 10ig engedtek el barátokkal.
2015. jan. 14. 16:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Busszal, vonattal is mehettem amerre láttam, legalábbis napközben.
2015. jan. 14. 16:32
 13/17 anonim válasza:

engem anyaek altalaban barhova elengednek.suli idoben edzes utan meg talalkozom baratokkal kb 6-8kozott hazaerek,vagy baratnoknel alszom! hetvegen pedig mehetek barhova kb 8-10kozott kell hazaernem.szoktam jarni bulizni , nem tiltjak. en szeretem hogy igy van:) nem erzem ugy hogy tobbre lenne szuksegem. a nyari szunet,az meg megint mas,akkor persze 10-11is:)

de ez nagyon szulo-gyerek fuggo

2015. jan. 16. 11:11
 14/17 anonim válasza:
utolso: 14/L (lassan 15)
2015. jan. 16. 11:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Németorszagban lekom, itt 16 evesen sok fiatal mar különkötözik wgba.

Ez lakokozosseg, tobb hasonlo fiatallal, nem egyszer mas varosba, ahol a szulok elnek. Ez nem jelenti, hogy a szulot ne erdekelne, vagy ne figyelne oda a gyerekre, csak az elethez szoktatjak. Hat nincs is olyan ismerosom, hogy huszon meg harmicevesen meg anyuci szoknyajan eljen.

Engedd, hogy azt csinalja amit akar. Ha tiltod annal jobban kuzdhet ellene. Ha eddig jol nevelted, mar megtetted a magadet, az elettol kapott egy ket pofon-amit igyis ugyis meg fog kapni, csak max utobb- meg kell, hogy megtalalja magat az eletben.

2015. jan. 27. 07:48
 16/17 anonim ***** válasza:
16os vagyok, es meg a sulit is felelossegteljesebben csinaljak, mert tudjak, hogy ha nem csinalja meg, akkor az neki lesz rossz. Nagyobb onallosag, nagyobb felelosseg alakul ki. Nem azt mondom, hogy ez tokeletes nevelesi forma, de a gyereknek a legjobb lecke. I
2015. jan. 27. 07:52
 17/17 anonim ***** válasza:
15-os nem16os
2015. jan. 27. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!