Egy 14-15 éves lánynak mit engednek meg a szülők és hova engedik el?
engem anyaek altalaban barhova elengednek.suli idoben edzes utan meg talalkozom baratokkal kb 6-8kozott hazaerek,vagy baratnoknel alszom! hetvegen pedig mehetek barhova kb 8-10kozott kell hazaernem.szoktam jarni bulizni , nem tiltjak. en szeretem hogy igy van:) nem erzem ugy hogy tobbre lenne szuksegem. a nyari szunet,az meg megint mas,akkor persze 10-11is:)
de ez nagyon szulo-gyerek fuggo
Németorszagban lekom, itt 16 evesen sok fiatal mar különkötözik wgba.
Ez lakokozosseg, tobb hasonlo fiatallal, nem egyszer mas varosba, ahol a szulok elnek. Ez nem jelenti, hogy a szulot ne erdekelne, vagy ne figyelne oda a gyerekre, csak az elethez szoktatjak. Hat nincs is olyan ismerosom, hogy huszon meg harmicevesen meg anyuci szoknyajan eljen.
Engedd, hogy azt csinalja amit akar. Ha tiltod annal jobban kuzdhet ellene. Ha eddig jol nevelted, mar megtetted a magadet, az elettol kapott egy ket pofon-amit igyis ugyis meg fog kapni, csak max utobb- meg kell, hogy megtalalja magat az eletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!