Nektek mit engednek meg a szülitek?
Amit megengednek, az az edzés utáni csavargás például, de az is csak fél óra, amíg kiérünk a megállóba, sminkelhetem magam, úgy öltözök, ahogy én akarok, nem szólnak bele.
Diszkó, házibuli még felejtős, általában a barátnőknél való ott alvás az, ami meg van engedve.
Én nem szeretek vásárolgatni, ezért nem járok vásárolgatni a barátnőimmel.
A körmömet is festhetem, nem érdekli a szüleimet.
Estig meg kint vagyok - amíg haza nem érek edzésről, ami legkésőbb fél 9. :)
Mivel nagyobb városban lakom, barátnőim is mind egy helyen velem, néhányuk van aki nem, ők is 10perc buszút...szóval közel van minden, este 7ig mehetek mindenfelé.
Bulizni évente 1-2 koncert.
Smink, ruha stb ahogy akarom, hajamat is festhetem^^
Hétköznap általában max este 10ig szoktam kint lenni, hétvégén kb este 11-éjfélig...Ha valakinél ott vagyok, vagy diszkóban [igen, mehetek], akkor tovább. Diszkó 3kor zár, addig szoktam maradni. Sminkelni is engednek, műkörmöm van. :) Most épp azért fűzöm őket, hogy bemelírozhassam a hajam, később pedig befesthessem platinaszőkére. Egyébként engednék, csak anyunak van egy feltétele, amihez semmi kedvem. Majd meglátjuk mi lesz...:D
15/L
Tulajdonképpen mindent, kivéve a hajfestést. Nemsokára meglesz pl a második tetkóm, úgy, hogy apuék is tudnak róla. :) Este addig maradok kint, ameddig szeretnék, de ha mondjuk 10-re mondtam, hogy hazaérek, akkor 10-kor otthon kell lennem. Illetve tudják, hogy hol vagyok, kivel. Buliba mehetek, ha akarok, bár mostanában kezdek kijózanodni a házibulikból, koncertekre meg apuval szoktam járni. :)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!