Elmennék inni, mert megkívántam. Nem engednek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
17l vagyok. Nem voltam még inni, esténkén nem megyek sehová, de most 'megkívántam'.2011. nov. 26. 21:02
1/7 anonim válasza:
kérj bocsánatot a szüleidtől és piálj akkor, amikor majd legális lesz és te keresed rá a pénzt
2/7 anonim válasza:
Nem tudsz mit tenni,de ne szökj ki,mert butaság lenne. Esetleg iszogass a szüleiddel egy kicsit,és még mielőtt leszoltok nem azt mondom,hogy rúgjon be a szüleivel együtt,de így leülni és iszogatni velük nem a világ vége,apukának biztos van valami 'dugi' kis borja,pezsgője vagy valamije:)
3/7 anonim válasza:
Megkívántad 17évesen az alkoholt? Mi lesz veled később?
4/7 anonim válasza:
Ugyan már emberek! Úgy csináltok, mintha 14 lenne, és nem 17.
5/7 anonim válasza:
Kedves utolsó: Szerinted normális az ha egy tini megkivánja az alkoholt?
6/7 anonim válasza:
"Kedves utolsó: Szerinted normális az ha egy tini megkivánja az alkoholt?
A válasz 48%-ban hasznosnak tűnik. " A többség szerint normális :S
7/7 anonim válasza:
Beszarok: te azt mondtam hogy: pá fater megyek piázni a srácokkal, gumi van nálam nyugi? Így mit vársz mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!