Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves kortól lehet kávét...

Hány éves kortól lehet kávét inni? 13/L

Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 06:56
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
25%
Hát neked még nagyon nem kellene!!!!!
2009. szept. 25. 07:04
 2/28 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem amíg a szervezet fejlődésben van addig nem igazán kellene bármilyen serkentőt inni!Ha szeretnél kávézni,akkor létezik malátakávé amiben nincsen koffein,de az íze hasonlít(nem olyan finom)a kávéhoz.Én a terhességem és a szoptatás alatt is ezt ittam,és a 16 éves fiamnak is ezt adtam!Vagy igyál kakaót,az is finom és valamennyire élénkít!
2009. szept. 25. 07:17
 3/28 anonim ***** válasza:
53%
Az érettségi tájékán szoktam rá a kávézásra, előtte nem igazán van rá szükséged, hidd el. 19/L
2009. szept. 25. 12:07
 4/28 anonim ***** válasza:
51%
én éretségikor ittam, de akkor is napi felet csak! én eleve nagy adrenalinos vok, nincs szükségem rá, éjfélkor lefekszem, akkor is fel tok kelni fél hatkor! De éretségikor már 3 kor keltem, hogy MÉG tanulhassak. Szerencsére meg is látszik az eredményeimen. Azóta sem iszok kávét, max nyáron jegeskávét.
2009. szept. 25. 14:56
 5/28 anonim ***** válasza:
38%

Onnantól amikor megendedik a szüleid!

Vagy akarsz

2009. szept. 25. 18:12
 6/28 anonim ***** válasza:
79%

bármilyen kortól ihatsz kávét! csak nem mind1 hogy milyet! vannak pl. teljes értékű kávék. na azok szerintem gyereknek aligha valók. viszont léteznek csökkentett koffeinos és koffein mentes kávék is. én 11 éves koromba nagyon imádtam a koffein menteset! tök jó! csak már itt nem-igen kapni olcsót:( szóval igen! te nyugodtan ihatsz koffein MENTES kávét. és ha nősz akkor fokozhatod a koffeint ha akarod.

13 lány

2009. szept. 25. 21:36
 7/28 anonim ***** válasza:
50%

Én koffenies kávét szoktam inni, mert elég nehéz a suli és majd le ragad a szemem. Enyi erővel már colát se lehetne inni. Én elősször olyan 6-7 évesen ihattam tejes kávét. Anyuék is megengedig. Bajom nem lesz tőle. Legalább is eddig nem volt!

12/L

2009. szept. 26. 07:02
 8/28 anonim ***** válasza:
7%
Én kb. 20 voltam mikor el kezdtem inni, elötte, nem is tudtam, mert olyan szívdobogásom volt tőle. ha annyira kávézni akarsz, igyál instant kávét, az nagyon gyenge, bár még nagyon kislány vagy, szerintem....
2009. szept. 26. 08:21
 9/28 anonim válasza:
Szerintem ne nagyon igyál kávét, mert a végén észre sem veszed és rászoksz, tudom, hogy ez nem olyan mint a cigi, de nem jó azzal indítani a napot hogy: Hol a kévám? Káve nélkül nemtudok felébredni...stb Nekem kéne innom mert alacsony vérnyomásos vagyok, de még így se nagyon iszom meg, mert tudom, hogy nem a legjobb! :S De ha te szeretnéd, és jónak látod akkor koffein mentes kávét szerintem ihatsz!
2009. szept. 27. 20:02
 10/28 anonim válasza:
29%
Kakaó, ne kávézz..
2009. szept. 30. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!