Hány éves kortól lehet kávét inni? 13/L
Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 06:56
11/28 anonim válasza:
Nem tudom minek a te korodban kávét inni (Ha jol értettem a kérdést akkor 13 éves vagy.)Kulonben szerintem nem lesz tole semmi bajod, hacsak nincs a szivednek valami baja, mert akkor nem ajánlanám,de ha már minden áron kávet szeretnél inni, akkor a kezdetben nagyon gyengére fozd, ha pedig istat kávét iszol akkor csak kb 1/2 kávéskanálnyit tegyél a pohárba, és igyad tejel vagy tejszínnel, állítolag kevésbé árt.
12/28 anonim válasza:
Kávézni szerintem alapvetően nem jó dolog ... Bár 13 évesen meg főleg.
13/28 anonim válasza:
én aztmondom ne kávézz.
ilyen korban az még nem segít, csak azé leszel éberebb mert bemeséled magadnak.
bird ki gimiig :D minimum
14/28 anonim válasza:
lehetőleg soha...de ha nagyon muszály, akkor minimum 17-18 évesen
15/28 anonim válasza:
hát én 13 éves vok. fiú! de nekem a 3in1 től is fáj a fejem meg gyorsan ver a szivem.szóval sztem se miett!
16/28 anonim válasza:
Én 15 éves koromban kezdtem kávézni, majd áttértem az energiaitalra. 16 éves koromban már napi félliter energia ital volt az adagom és ha egy nap nem ittam nagyon szarul voltam. Most leszokóban vagyok... 17/F
17/28 anonim válasza:
Normális esetben, neked olyan energiával kéne rendelkezned, hogy kávé fojhatna az ereidben. Ilyen 13 éves gyereknek mint te vagy akárki másnak sok a mozgásigénye meg egy csomót mozognak. Ha meg fáradt vagy tornázz kicsit!
18/28 Funktasztikus válasza:
egy ujjab elszált gyerek kicsit hamar akarsz felnöni mii??-.-
én max csak energia ital......ne kávézz!árt..
13F
19/28 anonim válasza:
kedves gyerekek... az energiaital ugyanúgy árt, mint a kávé, gyakorlatilag ugyanazok a hatóanyagok vannak benne, csak még több tartósítószerrel meg mindenéle fittyfenével...szóval energiaitalt se igyatok... igyatok valami finom élénkítő teát helyette! vagy egyetek csokit ;)
20/28 anonim válasza:
14 vagyok és kb hetente 3 szor szoktam bár tény hogy nem sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!