15 hetes kismama vagyok, ma nagyon megkívántam a cólát, és ittam vagy 3 pohárral! Ugye nem lehet baja a babának? Ti is szoktatok inni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 22:59
2/8 anonim válasza:
Biztos nem lesz baja, de azért ne szokj rá!:)
3/8 anonim válasza:
Ó dehogy. A barátnőm munkatársa gyakorlatilag ezen élt 9 hónapig. Azt nem mondom h ez jó mert egyáltalán nem egészséges de pár pohárral semmi problémát nem okoz.
4/8 anonim válasza:
Én is ittam a terhesség alatt. Majd megőrültem a light coláért, pedig amúgy utálom. :-) A fiam teljesen egészséges kis sajtkukac lett, úgyhogy tuti nem árt.
5/8 anonim válasza:
semmi bajod nem lessz ha iszol colát én is iszom. csak majd ha szoptatsz akkor mellözd mert a babának megfájdulhat a pocija
7/8 anonim válasza:
Van még itt jó pár "kólás" kérdés. Úgy látszik, hogy a "kívánóssági" lista elején szerepel :) Én is tudnék most inni, de nem tartunk itthon, csak ritkán veszünk.
8/8 anonim válasza:
Semmi baja nem lessz ne izgulj :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!