Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggódom.9 hetes kismama...

Aggódom.9 hetes kismama vagyok. Nem birok inni. Más is van így? Mit tegyek? A baba fejlődését nem gátolja?

Figyelt kérdés
Alig egy 1 liter folyadékot tudok magamba nyomni, néha még abból is visszajön, pedig magas vagyok és 80 kg. Éjjel is mellettem van a palack víz, hogy kortyoljak. Csak az erősen sózott perec, pizza és krumpli esik jól, attól mintha megnyugodna kicsit a gyomrom.
2009. szept. 28. 22:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyél sós mogyorót az jo a gyomornak,vagy háztartási kekszet.Arra talán megszomjazol.Szerencse most nincs olyan meleg igy az 1 liter folyadék nem vészes.Azért ennél kevesebbet ne nagyon.Másfél lirer kellene,bár az orvosok ilyenkor a 2-3 litert javasolják,de sok kismama örül ha az 1 litert legyűri.
2009. szept. 28. 22:44
 2/9 anonim ***** válasza:

Edd, amit kívánsz! A tested azt kívánja, amire szüksége van. Talán eddig nagyon sokat ittál, lehet kimostad a nátriumot. Azért kívánós akismamma, az afféle figyelmeztetés. Általábaan pluszban vagyunk a nátriummal, de lehet, hogy épp te vagy akivétel.

Biztos van magyarázat, higgy a testednek! és ne a(z általános) egészségügyi divatoknak. Mindig van kivétel! Ha nem kívánod, ne igyál!

Talán sós leveseket kéne enned!

Egy olyan igazi nagyanyám főzte húslevest, igazi tyúkból. Vagy kakasból. Fácánkakasból, sok zöldséggel, cérnametélttel! Hmm?

higgy magadnak!

Te érzed.

2009. szept. 28. 22:44
 3/9 A kérdező kommentje:

Kicsit megnyugodtam. Hálás köszönet a válaszokért.

Igen én a terhességem 5 hetéig sokat ittam és sokszor tisztított vizet, amiben semmiféle ásvány nincs.

És igen: hetek óta az első olyan leves amiből egy tányérral elfogyasztottam, az vidéki kakasból készült, sok zöldséggel, cérnametéltel:)

Tényleg hálás köszönet Nektek!

9 hetes kismama

2009. szept. 28. 23:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Nemrég tettem fel hasonló kérdést. Még csak 6 hetes a baba, de alig bírok inni. Egyedül a 100%-os narancslé az, ami csúszik. Abból kb. 2 litert megiszom egy nap. Több nem megy, a víztől hányingerem van. Próbáltam a mogyorót, kekszet, de semmi.
2009. szept. 29. 11:46
 5/9 A kérdező kommentje:

Szia! A narancslé? 2 liter - az nagyon jó!

Almalével, vegyesgyümölcslével én is próbálkoztam - 1 dl-ig jutottam. Megpróbálom a narancslevet. Nem kívánok semmi gyümölcsöt, se levet, de hátha. Régen nagyon szerettem.

Nekem a háton fekvés ami a legjobb, egyébbként nagyon fáradt vagyok és szinte folyamatosan émelygek.

2009. szept. 29. 12:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia, en 8+5 hetes vagyok ma, masodik babaval. Az elsonel semmi gond nem volt, sokat ittam, nem emelyegtem, meg talan faradt se voltam. Most meg!!! Mar latszik a hasam (168 cm vagyok es 52 kg), egesz nap emelygek, de hanyi nem tudok. Csak a sosat kivanom en is, arra meg tudok inni kb 2 dl nagyon hideg csapvizet. Narancsle is bejott. A lanyunk 20 honapos, neki ugyis foznek minden nap (bar attol is emelygek) es szerencsere most o is pont rakapott a levesekre. Neki azert nem sozom tulsagosan..szoval huslevel, borsoleves, sargaborso-kremleves, hagymaleves, krumplileves, karalabe, karfiol. De azert mindekozben a sult krumplirol abrandozom :)
2009. szept. 29. 13:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, a narancslé. 3-4 napja fedeztem ám fel. :) A 100%-os almalé nem megy. Bízom benne, hogy ami kell a szervezetnek azt jelzi is nekünk.
2009. szept. 29. 13:10
 8/9 anonim ***** válasza:
De jó, hogy feltetted ezt a kérdést, mert már arra gondoltam, hogy nem vagyok normális, a vizet mindenki kívánja, de nekem még a gyomrom is felfordult az ásványvízes üveg láttán. Alig bírtam magamba tutmálni 1 literrel és egész nap hányingerem volt. Most a 14. hétben vagyok és talán már kezd jobb lenni. Kitartást kívánok!
2009. szept. 29. 18:55
 9/9 A kérdező kommentje:

Bejött a narancslé! Próbálja ki, aki még úgy van, hogy a víz gondolatától is felfordul a gyomra. A Tescoból hozott a párom 100%-os narancslevet és már 3 pohárral megittam 8 óra óta:)

Nagyon boldog vagyok. Délután láttam a picit. Már 27 mmm. Csukoltt adrága:). Mintha a kellemetlen tünetek is enyhültek volna a nagy örömtől.

Kitartást kismamamák! És mindannyiótoknak boldog babavárást!

2009. szept. 29. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!