Egy 14-15 éves lánynak mit engednek meg a szülők és hova engedik el?
Miért ne engednék el?Mármint,szerintem a szülőnek is kényelmesebb ha nem kell hurcolászni a gyereket.
Én is mehetek bármerre,csak szóljak mettől meddig és hol vagyok.
Ez szulo fuggo. Ne altalanosits.
Van olyan ismerosom,akit konretan toronyba zarnak,sehova nem engedik. Viszont van olyan osztalytarsam is,aki az anyjaval egyutt cigizik a teraszon.
Nos, én apánál nem tudom, mert akkor nem éltem vele együtt, de nekem anya simán megengedte, hogy elmenjek otthonról. Sőt, valamikor pont ő vett rá, hogy mozduljak ki egy kicsit a szobából és menjek el mozizni a barátaimmal. amit a végén én egyáltalán nem is bántam meg. :)
Egyébként meg ez szerintem leginkább a bizalomról szól és, hogy egyes emberek szülei mennyire paranoiások vagy sem.
Én elég nagy szabadságot engednék, csak tudjam, hogy hol van és legyen hozzám bizalma.
Nem tiltanám a szexet sem.
#7-nek nagyon igaza van!
A szülők nagy része úgy neveli a gyerekét, ahogy őt nevelték, mert csak magukat tartják jónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!