Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 14-15 éves lánynak mit...

Egy 14-15 éves lánynak mit engednek meg a szülők és hova engedik el?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondja hogy nem engedik el otthonról szinte sehova. Suliból is időre haza kell érnie.
2015. jan. 9. 18:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
vannak ilyenek. én suli után kérdezés nélkül mehetek el bárhová, csak a buszom ne késsem le. van olyan osztálytársam akit a gólyabáli bulira 8-ig engedtek el én maradhattam a végéig ami úgy 10-kor volt. van akinek az osztályomból az anyja veszi neki a piát. van akinek megengedik hogy erősen sminkeljenek a másiknak nem. szülőtől függ 14/L
2015. jan. 9. 18:15
 2/17 A kérdező kommentje:
de pl busszal elengednek valahova sulin kívül?
2015. jan. 9. 18:19
 3/17 anonim ***** válasza:
96%

Miért ne engednék el?Mármint,szerintem a szülőnek is kényelmesebb ha nem kell hurcolászni a gyereket.

Én is mehetek bármerre,csak szóljak mettől meddig és hol vagyok.

2015. jan. 9. 18:46
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
hát most nem megyek át másik városba busszal itt is meg van minden ami kell, csak haza járni járok busszal. de elengedtek már egyik barátnőmhöz busszal buliba
2015. jan. 9. 18:50
 5/17 anonim ***** válasza:
82%

Ez szulo fuggo. Ne altalanosits.

Van olyan ismerosom,akit konretan toronyba zarnak,sehova nem engedik. Viszont van olyan osztalytarsam is,aki az anyjaval egyutt cigizik a teraszon.

2015. jan. 9. 19:55
 6/17 anonim ***** válasza:
90%
Szülő- és gyerekfüggő.
2015. jan. 9. 21:03
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
15 évesen emberként kéne rá tekinteni és hagyni hogy élje az életét mert ha most nincs lehetősége normális életet élni akkor nem lesz belőle normális ember.
2015. jan. 10. 00:57
 8/17 anonim ***** válasza:

Nos, én apánál nem tudom, mert akkor nem éltem vele együtt, de nekem anya simán megengedte, hogy elmenjek otthonról. Sőt, valamikor pont ő vett rá, hogy mozduljak ki egy kicsit a szobából és menjek el mozizni a barátaimmal. amit a végén én egyáltalán nem is bántam meg. :)

Egyébként meg ez szerintem leginkább a bizalomról szól és, hogy egyes emberek szülei mennyire paranoiások vagy sem.

2015. jan. 10. 05:17
 9/17 anonim ***** válasza:
91%

Én elég nagy szabadságot engednék, csak tudjam, hogy hol van és legyen hozzám bizalma.

Nem tiltanám a szexet sem.

2015. jan. 10. 08:35
 10/17 anonim ***** válasza:

#7-nek nagyon igaza van!

A szülők nagy része úgy neveli a gyerekét, ahogy őt nevelték, mert csak magukat tartják jónak.

2015. jan. 10. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!